Jarić iznenađenjem za Limu pokušava da vrati srećne dane

0
Prvi put nakon što su objavili razvod, manekenka se vratila u porodični dom u Majamiju gde se srela sa Markom koji je za nju pripremio iznenađenje.
Marko Jarić i Adrijana Lima, Foto: Storry arhiva
Marko Jarić i Adrijana Lima, Foto: Storry arhiva

Dan pre svog povratka, brazilska lepotica napisala je da  jedva čeka da se vrati u Majami, jer joj veoma nedostaju ćerke Valentina i Sijena, o kojima se brinuo Marko Jarić.

A kada je stigla, dočeka ju je iznanađenje, nakon čega se pohvalila fotografijom na svom Instagram profilu uz koju je napisala:

- Napokon sam kod kuće. Mnogo cveća u mojoj sobi.


Ona nije istakla ko joj je priredio ovo iznenađenje, ali s obzirom da je Adrijana ranije isticala da ju je Marko osvojio kada je njenu kuću ispunio ružama, izgleda da se sportista prisetio oprobanog recepta.

- Nikad neću zaboraviti naš prvi sastanak. Došla sam kući posle svega i tamo me je čekalo iznenađenje. Moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio - svojevremeno je izjavila Adrijana.

Kako je nedavno Marko izjavio, njih dvoje su odlučili da naprave pauzu jer se stvara negativna energija u njihovom odnosu, što nije dobro za njihove ćerke, ali će posle toga videti šta će dalje biti, što ne znači da je ovo udaljavanje definitivan kraj.

makonda-tracker