Jelena Karleuša: Znala sam da Ivanović neće pristati na šišanje!

1
Iako je pevačica ponudila pozamašnu svotu novca, do šišanja nije došlo

Nakon što je voditelj Ivan Ivanović ponudio da bilo ko može da ga ošiša po svom nahođenju, ukoliko ta ista osoba uplati 200.000 dinara u humanitarne svrhe, prva se odazvala pop pevačica Jelena Karleuša.

U emisiju Pozovi pomozi, Karleuša je donela sumu novca koju je voditelj tražio, međutim on nije želeo da ona učini tako nešto te je istakao da se nada da će neko drugi ponuditi veću svotu novca. Posle izvesnog vremena, Ivanović je istakao da je Prva televizija dala veću cifru u iznosu od 220.000 dinara. Nakon toga, pevačica je ponudila 230.000 dinara.

Emisija se polako približavala kraju, a Karleuša je istakla da čin šišanja želi da obavi tokom živog programa. Voditelj je rekao da Prva televizija sada nudi 300.000 dinara, na šta je pevačica ponudila 360.000 dinara, međutim program je završen, tako da do šišanja nije ni došlo, a Jelena je objavila da ne želi sutra da nastavlja priču, pošto Ivan nije pristao da se to učini uživo.

Preliminarni iznos koji je prikupljen tokom emisije Pozovi, Pomozi je 20 920 000 dinara. U emisiji su između ostalih učestvovali: Nenad Zimonjić, Milia Mandić, Lazar Ristovski, Vlado Georgiev, Dejan Stankovič, Voja Brajović, Miki Manojlović, Siniša Mihajlović, Lepa Brena, Viktor Troicki, Stefan Buzurović, Danijela Buzurović, Vanja Grbić, Dragan Džajić, Nenad Milijaš, Dara Džokić, Aleksandar Šapić, Ljubiša Samrdžič, Bane Trifunović, Tamara Dragičević, Vuk Kostić, Ana Bekuta, Đorđe Balašević i mnogi drugi.

makonda-tracker