Boban Rajović donirao pomoć u vrednosti od 10 hiljada evra

0
Boban Rajović je pre dva dana dovezao u prihvatilište na Sajmu tri puna kombija sa sredstvima za higijenu u iznosu od 10.000 evra.
Boban Rajović, foto: Facebook
Boban Rajović, foto: Facebook

Sa sinom Andrejom i dvojicom prijatelja Boban je istovario vlažne maramice, šampone, kupke, pelene, garderobu za bebe i decu...

- Pre nego što sam otišao u prihvatilište, čuo sam se s ljudima koji su zaduženi za tu vrstu organizacije i oni su mi rekli šta je najpotrebnije. Obukli smo majice na kojima je slogan koji sam ja osmislio - 1 evro Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. Od sada će na mojim nastupima svi koji dođu nositi te majice i davati po jedan evro za žrtve poplava - rekao je Boban i dodao da se nada da će fondacija koju je osnovao uspeti da prikupi dovoljno sredstava za pomoć ugroženima u poplavama.

Pevač je na svom Facebook profilu uputio i apel svim građanima da se priključe akciji, a da se suzdrže od svih kritika i optužbi na račun onih koji javno govore o pomoći koju su ovih dana pružali ugroženima.

- Znam da će neki ovo shvatiti kao ličnu promociju, ali neću da se time zamaram niti da se bavim takvim ljudima, jer takvo razmišljanje više govori o njima i tome kakvim oni očima i srcem gledaju svet. Uostalom, sada nisam bitan ni ja, a još manje takvi ljudi. Stoga, želim prvenstveno da apelujem (još jednom) na sve vas da pomognete kako i koliko možete i suzdržite se od bilo kakvih kritika i optužbi. Ne mora značiti da ako nešto nije videlo hiljade očiju ili čulo hiljade ušiju da se to nije ni desilo. S druge strane, ako neko pomogne i to javno kaže ne mora da znači da to radi zbog lične promocije. Uostalom takve priče i fotografije su i pokrenule mase i obezbedile siguran obrok i suvu odeću desenima hiljada ljudi. Zato veliko DA promovisanju humanosti. Oni koji to shvate na pravi način povući će prave poteze... - napisao je Boban.

Izvor: Kurir

makonda-tracker