Severina i hrvatske zvezde: Pomozite ugroženima u poplavama u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni

0
Pop pevačica, zajedno sa ostalim hrvatskim javnim ličnostima našla se na naslovnoj stranici hrvatskog izdanja magazina Story, na kojoj se vidi kako jasno upućuju apel za prikupljanje pomoći stradalima u poplavama u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.
Story.hr
Story.hr

Hrvatsko izdanje časopisa Story, prvi put nakon dvanaest godina je bez naslova, već je objavljeno samo sa poznatim ličnostima koji drže tablice sa brojevima telefona na koje se može donirati pomoć ugroženima u katastrofalnim poplavama koje su zadesile naš region.

Severina, Masimo Savić, Danijela Martinović, Hari Varešanović, Arsen Dedić, Ivan Herceg neki su od mnogih koji su se odazvali pozivu redakcije hrvatskog izdanja magazina Story odlučivši da jednim malim gestom učine za nekoga mnogo. 

Takođe, potresena patnjom i gubicima nastradalih u poplavama u regionu, planiranu proslavu 12. rođendana i dodelu nagrada Hall of Fame, redakcija hrvatskog izdanja Story-a u celosti je posvetila prikupljanju pomoći stradalima.

- Više od dvesta zvezda koje će nam se pridružiti na humanitarnom događaju u Laubi ujediniće snage i zajedno ćemo još jednom pokazati veliko srce za sve one kojima je to najpotrebnije. Zvezde su uvek i u najtežim vremenima rata dokazale kako se njihov glas najdalje čuje, a Story kao najuticajniji selebriti magazin okupće ih pod istim krovom kako bismo zajedno prikupili novčanu i materijalnu pomoć onima kojima je sada najpotrebnija – istakla je glavna urednica Story-a, Zrinka Ferina.

Izvor: Story.hr

makonda-tracker