Nik Sloter: Moje misli su sa ugroženima u Srbiji i Bosni

0
Glumac Rob Stjuart, napoznatiji po svojoj ulozi Nika Slotera, na svojoj stranici na Facebook-u redno šeruje slike srpskih gradova koji su uništeni zbog poplava, ali i apeluje na ljude iz celog sveta da pomognu zemljama u regionu.
Rob Stjuart, foto: screenshot
Rob Stjuart, foto: screenshot

Zvezda filma Nika Slotera za predsednika Rob Stjuart, pažljivo prati situaciju u zemlji u kojoj je boravio povodom snimanja svog dokumentarca.
Od kako je region pogodila katastrofa, Stjuart iz dana u dan prati dešavanja i poziva narod da učini šta može da pomogne.

Najavljuje humanitarne akcije i poziva sve da odu na humanitarni koncert benda Atheist rap (njegovih prijateljima koji su mu napisali pesmu i sa kojima je nastupao) na kojem će se prikupljati pomoć za ugrožene.

- Moje misli i molitve su sa svima onima koje su zadesile poplave u Srbiji i Bosni. Porodicama koje su izgubile nekog svog, moje iskreno saučešće - napisao je Nik, a onda najavio nekoliko humanitarnih akcija- jedna od njih je i humanitarni koncert benda Atheist rap 27. maja za koji nema prodaje karata- ulaznice su tri konzervirana trajna proizvoda ili voda.

Izvor: Mondo

makonda-tracker