Sve misterije oko smrti Majkl Džeksona

3
Od kada je kralj popa Majkl Džekson preminuo, svetski mediji bave se brojnim spekulacijama i objavljuju različite vesti o uzrocima pevačeve smrti, njegovom testamentu, ali i seksualnom opredeljenju
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Prema nezvaničnim izjavama koje su objavljene nakon prve obdukcije pevača Majkla Džeksona, kralj popa preminuo je potpuno bez kose, na telu je imao trinaest ožiljaka, a njegova telesna težina bila je svega 44 kilograma. Isti izvori navode i pomalo crnohumornu vest da je Džeksonova nedavna operacija kancera kože uspela i da na njegovom telu nema nikakvih infekcija.

Glavna tema poslednjih dana je rasprava oko toga da li je Džekson ostavio testament. Posle Majklove smrti, porodica je objavila da dokument ne postoji, dok je nedavno pevačev advokat rekao da je Majkl još 2003. godine napisao testament i svu svoju imovinu ostavio majci Ketrin i deci Prinsu Majklu, Pari i Prinsu Majklu Drugom, kao i mnogim humanitarnim organizacijama. Inače, pevač je tokom svoje bogate karijere mnogo novca davao u dobrotvorne svrhe, pa mnogi misle da je bio pred bankrotom zato što nije mogao da kontroliše svoje rashode. Ipak, autorska prava na njegove pesme po svoj prilici pripašće majci, koja će tako pokriti sve njegove dugove.

Nakon druge obdukcije koju je zahtevala porodica Džekson, Majklovo telo biće izloženo na njegovom imanju Nedođija, a svetski tabloidi spekulišu kako će se na poslednjem oproštaju pojaviti i Madona, koja je trebala da bude i njegov specijalni gost na koncertima u Londonu.

Sve češće su i spekulacije da kralj popa u stvari i nije želeo da održi već zakazanih pedeset koncerata u Londonu, pa je uzeo prekomernu dozu pilula kako bi dospeo u bolnicu i dobio potvrdu da je bolestan, što bi ga oslobodilo plaćanja penala organizatorima koncerata.

Pojedini mediji ponovo u fokus stavljaju pevačevo seksualno opredeljenje i tvrde da je Majkl bio homoseksualac i da se u Las Vegasu viđao sa svojim mladićima u iznajmljenim hotelskim sobama, u koje je dolazio obučen u žensku odeću.

makonda-tracker