Nenad Zimonjić: Donacija od milion dinara za ugrožene

0
Srpski teniser nastavio je sa akcijama pomoći svima onima kojima je pomoć u ovim teškim trenucima neophodna
Nenad Zimonjić, foto: Vladimir Šporčić
Nenad Zimonjić, foto: Vladimir Šporčić

Najbolji dubl igrač Srbije, najtrofejniji teniski as naše zemlje Nenad Zimonjić, koji je u subotu zajedno sa Novakom Đokovićem apelovao na svet da podrži ugrožene, a u nedelju osvojio turnir Masters serije u Rimu, donirao je na račun Vlade Republike Srbije milion dinara za žrtve poplava koje su zadesile našu zemlju.

Višegodišnji Dejvis kup reprezentativac Zimonjić veliki je humanista, uvek i na svakom koraku širom planete nastoji i čini da Srbiju promoviše u najlepšem svetlu. Koliko je njegovo srce veliko pokazao je još jednom ovim izuzetnim gestom, odvojivši veliki novac za pomoć svim sunarodnicima koje je vremenska nepogoda koja je Srbiju pogodila protekle nedelje, ostavila bez doma, bez svega što su čitav život stvarali i radili, kao i bez osnovnih uslova za život.

Nenad je pokrenuo čitav niz akcija širom sveta za pomoć žrtvama poplave u Srbiji, i angažovao u akciji pomoći veliki broj prijatelja širom planete koje ima naš teniski maestro. Pred Srbijom i žrtvama poplava je težak put oporavka,

Zimonjić je obećao da će nastaviti sa akcijama i organizacijom pomoći svima kojima je ona u ovom i trenucima koji dolaze najpotrebnija.

Izvor: Kurir

makonda-tracker