Zvezde MAD in Belgrade festivala pridružuju se apelu za pomoć stradalima

0
Zvezde predstojećeg MAD in Belgrade festivala Nene Čeri, Džimi Tenor i DJ Krush apelovali su na svojim zvaničnim Facebook stranicama za pomoć stradalima od poplava u Srbiji i BiH.

Učesnici MAD festivala oglasili su se na društvenim mrržama pruživši podršku stradalima u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

-Upravo nam je ekipa MAD in Belgrade festivala saopštila da su Srbija i Bosna i Hercegovina pogođenim najgorim poplavama u istoriji. Hiljade ljudi je moralo da napusti svoje domove, nažalost neki su izgubili i živote u borbi protiv opasnih voda. Usevi su uništeni, celi gradovi su pod vodom – objavila je Nene na svom Facebook profilu i pozvala svoje fanove da upute pomoć Crvenom krstu Srbije.

- Želeo bih da izrazim svoje saosećanje sa svim žrtvama poplava u Srbiji i Bosni i Hercegovini - napisao je DJ Krush i naveo jasna uputstva kako se i gde se može uplatiti novac za pomoć nastradalima od poplava.

Sve veći broj izvođača koji će 24. i 25. maja nastupiti na festivalu MAD in Belgrade pridružuje se akciji, među kojima i finski muzičar Džimi Tenor i irski festival Celtronic.

Podsećamo – sve prihode od ulaznica za prvi dan festivala, MAD in Belgrade koji će se održati 24. i 25. maja u Parku kod Muzeja savremene umetnosti, uplatiće na račun za pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

U svetlu događaja koji su prethodnih dana zadesili naše sugrađane iz Obrenovca i drugih gradova i mesta u Srbiji, publika i organizatori festivala će na ovaj način dati svoj doprinos za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

 

Kompletnu listu izvođača pogledajte OVDE, a sve o festivalu možete saznati na www.madinbelgrade.com.

TAGOVI: festival123
makonda-tracker