Slađana Vujičić: Jedva smo preživeli

0
Pevačica Alegro Benda, Slađana Vujičić sa svojom porodicom preživela je pravu dramu i jedva se izvukli iz poplavljenog stana u Obrenovcu.
Alegro Bend, Foto: Facebook
Alegro Bend, Foto: Facebook

Slađana je sa svojom porodicom bila zarobljena u svom stanu tri dana, a zahvaljujući kolegama Adilu Maskutoviću, Ceci Ražnatović i menadžeru Dejanu Petrušiću, kao i specijalcima iz SAJ-a, ona i njena porodica spaseni su i zbrinuti.

- Naša agonija trajala je od četvrtka do subote, gde smo u stanu koji se nalazi na četvrtom spratu u Obrenovcu bili zarobljeni zbog vodene stihije koja je pretila da nas proguta - kaže potresena pevačica za Alo!

Kako u Obrenovcu nije bilo ni vode ni struje, pevačica je jedinu komunikaciju imala putem laptopa, koji je srećom bio napunjen na vreme.

Prvi koji su je kontaktirali bili su Adil i Ceca, a njen menadžer Dejan je preko prijatelja nabavio čamac i došao po nju i roditelje i izbavio ih u poslednjem trenutku. 

Pevačica im je neizmerno zahvala na pruženoj pomoći i nesebičnoj podršci, a nada se da će se ova drama uskoro okončati na najbolji mogući način.

makonda-tracker