Amadeus bend: Nema stajanja sa pomaganjem ugroženima

0
Amadeus bend daje sve od sebe da pomogne ugroženima
Amadeus bend, foto: Story arhiva
Amadeus bend, foto: Story arhiva

Tokom humanitarne akcije na Ubu, momci iz Amadeus benda bili su u životnoj opasnosti.

Bujica vode onesposobila je njihov džip, ali je kamion sa 2.000 vekni hleba, 700 sendviča i 500 litara vode, što su obezbedili kao pomoć ugroženima, stigao do tog grada, a kasnije i do Šapca i Koceljeve.

Tokom trajanja akcije momci iz benda su bili u kontaktu sa svojim prijateljima na Facebook - u, te su ih i u dramatičnom trenutku, kad je voda pretila da ih zaglavljene potopi u kolima, podsećali na neophodnost da svi pomognu koliko god mogu.

Tako smo i saznali da ih je spasavao bager, ali da ih ova opasnost nije sprečila da nastave dalje, što je pohvalio i gradonačelnik Koceljeve Veran Matić prilikom preuzimanja donacije, kao i predsednik opštine Ub Darko Glišić.

Nakon 48 sati humanitarnih aktivnosti momci su se vratili u Beograd, ali samo da bi nabavili pelene, lekove i hranu i odmah su nastavili dalje.

- Nema potrebe da se komentariše, ovo nije marketing, već duša! Drži se, Srbijo! I nemoj da staješ s pomaganjem ugroženima. Ovo je tek početak, kraj se ne nazire - kratko je poručio frontmen Aleksandar Stanimirović.

(Izvor: Kurir)

makonda-tracker