Bojan Perić: Nađite način da pomognete ugroženima (FOTO)

1
Mladi glumac Bojan Perić koji je od samog početka uključen u akciju pomoći ugroženom stanovništvu putem društvenih mreža apeluje na sve građane da nađu način i pomognu svom narodu
Bojan Perić, foto: Luka Šarac
Bojan Perić, foto: Luka Šarac

Veliki broj poznatih ličnosti aktivno pomaže ugroženom stanovništu Srbije, a među njima našao se i glumac Bojan Perić, koji putem društvene mreže Facebook konstantno izveštava o dešavanjima kako iz ugroženih delova zemlje tako i centara za pomoć stanovništvu.

Nakon Beograda, Bojan se u društvu prijatelja, uz pomoć vojske Srbije, uputio za Obrenovac, kako bi pomogao ljudima čiji su životi ozbiljno ugroženi. Nakon toga objavio je potresan status sa fotografijama uništenog grada i još jači apel na ljude da se uključe i pruže pomoć.

- Budite ljudi! Pomozite tom napaćenom narodu onako kako možete. Nosite hranu, jastuke, sve drugo što im može zatrebati.. Ako nemate novca IDITE PRIČAJTE SA NJIMA po prihvatnim centrima.. Shvatite da su oni u velikom broju slučajeva izgubili SVE ŠTO SU IMALI! NAĐITE NAČIN DA POMOGNETE!!! - napisao je.

- Dragi moji drugari, gledam i sam od jutros ove slike koje sam okačio juče. Verujte mi, te slike, snimci koje gledate na tv.. Tu nemate četvrtu i petu dimenziju. Taj neprijatni spokoj, tu tišinu koja tamo vlada između jecaja i zvuka helikoptera, taj miris.. To je osećaj da je tuda prošlo najveće zlo. I ostavilo pustoš. Nađite svoj način da pomognete tim ljudima - dodao je glumac.

makonda-tracker