Agonija Ace Pejovića: Umalo izgubio život zbog poplava

0
Folk pevač jedva je preživeo nemili incident kada je u noći između srede i četvrtka kolima uleteo u vodu kod potopljenog podvožnjaka u Košutnjaku, gde su ostali zaglavljeni do jutra.

Popularni pevač Aco Pejović otkrio je za Alo! da im je situacija u početku bila smešna, međutim, kada su shvatili da u automobil voda prodire neverovatnom brzinom, morali su brzo da reaguju i pozovu službu za hitno spašavanje.
 
- Sve se dešavalo između pola tri i pet ujutru, kada sam se sa prijateljem u njegovom rendžu vraćao kući iz jednog restorana u Košutnjaku! Pošto smo uleteli u podvožnjak, voda je odjednom počela da prodire unutar automobila, a mi smo shvatili da je đavo odneo šalu. Tada smo otvorili prozore i shvatili da moramo da se spasemo, pa smo se nekako izvukli na krov, odakle smo pozvali pomoć. Kada su stigli pripadnici službe za hitne intervencije, objasnili su nam da nisu u mogućnosti da nas izvuku, pa smo pozvali vatrogasce, koji su nam dali isto objašnjenje - objašnjava Pejović i dodaje da je agonija trajala puna dva sata.

 

(Izvor: Alo!)

makonda-tracker