Vlado Georgiev: Ne otkazujem koncert, deo prihoda dajem za najugroženije

2
Zbog proglašenog vanrednog stanja u zemlji i velikog broja stanovništva kome je pomoć više nego neophodna, Vlado Georgiev odlučio je da se odrekne prihoda od live streama, kao i dela od prodatih ulaznica za svoj solistički koncert koji će se večeras održati u

- Žao mi je što ne možemo da odložimo koncert zbog 20.000 ljudi koji su kupili ulaznice i koji su mahom iz Beograda, kao i zbog tehničkih komplikacija koje bi ovo pomeranje izazvalo - rekao je Vlado Georgiev i dodao:

- Posle konsultacija sa nadležnim službama, odlučeno je da se koncert ipak održi. Ja ću večeras pevati za sve ljude kojima je ova vremenska nepogoda nanela štetu. Odričem se prihoda od večerašnjeg live streama, a posle koncerta, deo prihoda od ulaznica takođe ću donirati ugroženom stanovništvu.

Koncert počinje u 21h. Zbog loših vremenskih uslova kao i velikog broja posetilaca, ovim putem apelujemo na publiku da dođe ranije u Kombank Arenu kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve i čekanja na ulazima. Ulazi će biti otvoreni dva sata ranije, od 19h!

makonda-tracker