Vladimir Stojković: Uživam u novoj vezi

0
Siguran u odluku da ubuduće džentlmenski ćuti na pomen bivše supruge Bojane Rajić, golman Vladimir Stojković kaže da se oseća dobro nakon što je fizički napadnut na jednom beogradskom splavu i otkriva da je zadovoljan na emotivnom planu, ali ne sa pop zvezdom
Vladimir Stojković, foto: Petar Đorđević
Vladimir Stojković, foto: Petar Đorđević

Popularnost golmana Vladimira Stojkovića (30) odavno je prevazišla sportske okvire pa tako njegov privatni život već godinama intrigira javnost. Ipak, ima i onih koji još nisu preboleli njegovu odluku iz 2010. godine kada je promenio klupske boje i kao nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde prešao u njihovog ljutog rivala FK Partizan. Zbog tog poteza na koji je ponosan, dugo je izložen pretnjama i uvredama, a protekle nedelje napadnut je na jednom beogradskom splavu i to od navijača crveno-belih koji su ga prvo verbalno, a zatim i fizički maltretirali. Pojedini mediji izvestili su i da je brutalno pretučen, a nekoliko dana posle incidenta, Vladimir je smogao snage da za Story prokomentariše ono što mu se desilo te kobne noći.

- Dobro se osećam i sada je sve u najboljem redu. Ništa specijalno nije se desilo i to je za mene zaboravljena priča o kojoj ne bih više detaljisao - kaže Vladimir koji je posle napada pomoć potražio na jednoj privatnoj klinici. Spekulisalo se da je meta napada bio zbog svoje devojke, što najverovatnije nije tačno budući da je već duže vreme u skladnoj romansi.

- Nisam slobodan, imam devojku i u srećnoj sam vezi. Moja izabranica nije poznata javnosti i zato ne bih da je izlažem nepotrebnom medijskom pritisku - dodaje ovaj rođeni Lozničanin koji je pre nekoliko dana doveden u vezu sa pop pevačicom Anom Nikolić (35). 

Piše: Nikola Rumenić

Tekst o Vladimiru Stojkoviću pročitajte u novom 452. broju magazina Story, koji je u prodaji od 16.05.2015. godine.

makonda-tracker