Mila Kunis i Ešton Kučer: Pripreme za rođenje prvog deteta

0
Jedan od najomiljenijih holivudskih parova uskoro će poželeti dobrodošlicu na svet svom prvom detetu, a Ešton ne može da prestane da priča o tome što će po prvi put postati otac
Mila Kunis, Ešton Kučer, foto: Profimedia
Mila Kunis, Ešton Kučer, foto: Profimedia

Ešton Kučer je veoma uzbuđen zbog prinove i ne može da prsestane da priča o tome! On i njegova verenica Mila Kunis ubrzo će poželeti dobrodošlicu na svet svom prvom detetu, a Mila je nedavno svoju trudnoću i zvanično potvrdila u televizijskom šouu Elen Dedženeres. Par navodno očekuje devojčicu, a prema izvorima bliskim paru, Ašton ne može da bude uzbuđeniji.

- On je stvoren da bude otac. To je jedino o čemu priča - otkrio je izvor za People.

Mila u poslednje vreme često ide na časove joge kako bi ostala u formi i zdrava, a Ešton čini sve što je u njegovoj moći kako bi se pobrinuo da ona oseća njegovu podšku.

- Ešton jako dobro brine o Mili. Tetoši je i govori joj da izgleda prelepo. On razumed a ona prolazi kroz promene i ne osuđuje je zbog toga, a Mila se trudi da ostane zdrava tokom trudnoće - rekao je izvor.

Ešton i Mila se svim silama trude da zaštite svoju vezu od očiju javnosti, a navodno će se rpeseliti kada postanu roditelji kako bi osigurali što više privatnosti za svoju malu porodicu. Takođe su isplanirali celi Milin porođaj, a lepa glumica je već rekla Elen kako želi da bude prirodan.

- Želela sam trudnoću i dete i niko me nije terao na ovo. Volela bih da sve bude što prirodnije - rekala je Mila u šou kod Elen.

Kada govori o Eštonu, Mila ednostavno sjaji i naglašava kako joj je verenik najveća podrška u trudnoći.

- Pretpostavljao je da ću imati neobične želje pa je frižider napunio hranom. Krastavčići i sardine, sladoled. Prošli vikend samo sam odjednom shvatila da mi se jedu krastavci. Bilo je baš čudno. Bili su mi potrebni, a on je samo rekao da sačekam sekund, nestao u dvorištu i vratio se sa najboljim krastavcima ikad - rekla je zaljubljena Mila.

makonda-tracker