Bijonse o incidentu Solanž-Džej Zi: Imamo problema kao svaka porodica

0
Pre skoro dve nedelje Bijonsina sestra fizički je napala Džeja Zija u liftu nakon bala u Njujorku, a sada su se prvi put oglasili povodom ovog incidenta
Bijonse, Džej Zi, Solanž, foto: Profimedia
Bijonse, Džej Zi, Solanž, foto: Profimedia

Bijonse, Džej Zi i Solanž u četvrtak su izdali zajedničko saopštenje kojim su pokušali da objasne šta se desilo pre gotovo dve nedelje nakon MET žurke.

- Kao rezultat javnog objavljivanja videa koji je snimljen u ponedeljak, 5. maja, pojavila su se brojna nagađanja o tome šta je izazvalo taj nesrećni incident. Ali od svega je najvažnije da je naša porodica uspela da celi problem razreši i prebrodi. Džej i Solanž su preuzeli odgovornost za svoje postupke i oboje prihvataju svoju ulogu u ovoj privatnoj stvari. Izvinili su se jedno drugome, a mi idemo prema napred kao ujedinjena porodica - piše u saopštenju, a dodaju i da su natpisi kako je Solanž bila pod uticajem alkohola potpuno neistiniti.

- Na kraju, svaka porodica ima svojij problema i mi nismo ništa drugačiji. Mi volimo jedni druge, ali pre svega smo porodica. Sve smo to stavili iza nas, a nadamo se da će i svi drugi napraviti isto - zaključila je slavna porodica.

Međutim i dalje nije sa sigurnošću došlo do fizičkog obračuna, ali je otkriveno da je radnik hotela prodao taj snimak portalu TMZ za neverovatnih dvestapedeset hiljada dolara.

makonda-tracker