Kejt Midlton razbesnela Ralfa Lorena

0
Odsustvo Kejt Midlton sa humanitarne žurke koju je nje suprug organizovao zajedno sa Ralfom Lorenom razbesnelo je slavnog kreatora.
Ralf Loren, Kejt Midlton, foto: Profimedia
Ralf Loren, Kejt Midlton, foto: Profimedia

Kraljevski humanitarni bal koji je princ Vilijam organizovao sa slavnim kreatorom u dvorcu Vindsor nisu propustile najveće britanske zvezde, a najviše pažnje privukla je Kejt Mos koja je bila zvezda večeri, budući da vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton nije bila prisutna.
 
To je razljutilo poznatog dizajnera koji je za večeru, iščekujući prisutsvo Kejt Midlton, donirao dva miliona dolara. Kad je dobio informaciju da Kejt ipak neće doći Ralf je, kako prenose strani mediji, potpuno poludeo jer je smatrao da je ona najvažnija gošća koja bi mu donela najveću promociju.


 
- Kada je Ralf Loren saznao da Kejt neće biti na humanitarnom balu potpuno je pobesneo! Mislio je da se povuče, ali su ga njegovi savetnici odvratili od ideje navodeći da bi to bio užasan potez - rekao je izvor.

Portparol Kensingtonske palate izjavio je da vojvotkinja nije ni planirala da bude prisutna na događaju, već da je od samog početka bilo najavljeno samo prisustvo princa Vilijama.

makonda-tracker