Sindi Kraford: Tajna mog izgleda

0
Svetski supermodel Sidni Kraford otkrila je na koji način održava savršen izgled i dan danas
Sindi Kraford, foto: Profimedia
Sindi Kraford, foto: Profimedia

Sindi Kraford tvrdi da svoj besprekoran izgled zadržava najviše zahvaljujući zdravoj ishrani, a sjajno je to što su njene navike krajnje razumne i primenljive.

- Radnim danima uglavnom pijem proteinske šejkove za doručak, jer je to najbrža varijanta. Nemam mnogo vremena na raspolaganju, jer moram da ispratim decu i odem pravo na trening - ovako Sindi opisuje jedno tipično jutro u njenom domu.

Kada je reč o ostalim obrocima tokom dana, takođe se drži određenih pravila.

- Za ručak pojedem salatu, sa piletinom ili bez, a za večeru odemo na suši. Ako večeramo kod kuće napraviću ćureće čufte sa pastom i nekim povrćem. Ja ne jedem testenine, a deca ne jedu salatu, pa se ovako nađe za svakoga po nešto - sa osmehom objašnjava.

Sindi kaže da nikada nije imala ekstreman pristup ishrani, već se jednostavno trudi da ne jede nezdravo, pa naročito izbegava gotova jela. Trudi se da namirnice budu sveže, a tvrdi i da bi mogla bez problema da bude vegetarijanac, ali da to ipak, nije praktično zbog njene porodice.

Kako bi izbegla skrivene kalorije iz pića, najčešće se drži vode.

- Pijem i dosta zelenog čaja, ali kafu ne toliko kao ranije. Imala sam porblema sa stomakom pa se kafa i ja više ne slažemo tako dobro. E sad, sa tekilom je druga priča. Moj muž obožava koktele, i sigurno ga neću pustiti da sam pije - kaže Sindi.

Očigledno da njen pristup ima efekta, a ne zvuči naročito teško imati četiri zdrava obroka od pet, čak i kada niste supermodel.

makonda-tracker