Anđelina Džoli još jednom zatrudnela, ovog puta veštačkom oplodnjom?

0
Američki tabloid Star piše da slavna glumica ima prohteve za hranom i da se već ugojila šest kilograma. Presrećna je zbog bebe i naziva je čudom
Anđelina Džoli: foto: Profimedia
Anđelina Džoli: foto: Profimedia

Venčanje Anđeline Džoli (38) i Breda Pita (50) najiščekivanije je u svetu šoubiznisa. Otkako je glumac Džolijevoj dao prsten, nagađanja oko datuma i mesta venčanja sve su češća. O planovima za svadbu, par dosad nije hteo da otkriva detalje, ipak glumica je u intervjuu za People ipak otkrila neke detalje.

- Brad i ja ćemo se venčati, to je sigurno. Isto tako sigurno je da nećemo žuriti sa svadbom, učini ćemo to u trenutku kad će to savršeno odgovarati našoj deci i nama - rekla je glumica. Dodaje kako o venčanju stalno razgovaraju i nabacuju ideje za veliki dan, ali još uvek nemaju nikakve definitivne planove.



Dok Anđelina priča o planovima za svadbu, američki tabloid Star objavio je da je glumica ponovno trudna. Zatrudnela je veštačkom oplodnjom, a veselu vest ona i Brad deci su saopštili na Dan majki. Glumica ima prohteve za hranom i navodno se već ugojila šest kilograma. Presrećna je zbog bebe i naziva je čudom.

Slavni par već ima šestoro dece: Medoksa (12), Paksa (10), Zaharu (8), Šajlo (7), i petogodišnje blizance Vivijen i Noksa.

makonda-tracker