Aleksa Jelić sprema duet sa Oliverom Mandićem

0
Ovog petka od 7 do 10h, u emisiji Jutro uz Žarka Stepanova na Naxi radiju, budite se i pijete prvu kafu uz pevača, baletskog igrača i voditelja šou programa Ples sa zvezdama
Oliver Mandić i Aleksa Jelić; foto: Story press
Oliver Mandić i Aleksa Jelić; foto: Story press

Aleksa Jelić je nedavno snimio duet sa Tijanom Bogićević, Još jednom,  a za singl kaže da je potpuno siguran da je radijski hit i da je to najbolja pesma koju je napisao do sada. Osim ove pesme, Aleksa priprema i duet sa, svakako najpoznatijim i najintrigantnijim kompozitorm, pevačem i aranžerom Oliverom Mandićem.
 
- Zadovoljstvo je sarađivati sa njim. On je težak za saradnju, izvini Oli ako slušaš ovo ali morao sam ovo javno da kažem. Težak je za saradnju u smislu da je izuzetno pedantan i veliki perfekcionista. Na primer, ja za neki deo u tekstu smatram da je dobar, i to je to, on  kaže Ne, ovo menjamo, moramo da tražimo savršenstvo pa makar tražili jednu reč mesecima.  Verujem da ćemo krajem maja, početkom juna čuti i tu pesmu koju radim sa Oliverom Mandićem
- kaže Aleksa koji smatra da je, posle godina posvećenih muzici i dva šou programa njegovo ime postalo dovoljno poznato da može da ostvari želju i napravi solistički koncert.


 
O Aleksi se uglavnom govori kao o multimedijalnoj ličnosti. Poznat je kao baletski igrač, pevač, u Tvoje lice zvuči poznato pokazao je svoje glumačke sposobnosti ali nikada nije želeo da upiše glumu.
 
- Ja stvarno nisam nikada pomišljao da upišem glumu. Kad sam za vreme šou programa Tvoje lice zvuči poznato dobio zadatak da budem Argentinac iz predstave Mulen Ruž, i kada su mi rekli da imam tri rečenice da kažem, ja sam rekao da to ne dolazi u obzir. Ja da glumim? Izuzetno sam imao otpor dok nije došao režiser i rekao Ma daj, tri rečenice su upitanju, daj da probamo.... Onda sam ja naučio te tri rečenice u roku od sedam minuta, izašao na scenu za dvadeset minuta i stvarno sam primetio da ja to mogu . I ovu novu ulogu, voditelja u šou programu Ples sa zvezdama...ne doživljavam sebe kao voditelja nego kao jednu od uloga u toj predstavi.
 
Saznajte u petak, u emisiji Jutro sa Žarkom Stepanovim, šta Aleksa misli o žiriju iz šou programa Ples sa zvezdama, gde planira da snimi spot u septembru kao i to kada se sprema za solistički koncert..

makonda-tracker