Milan Kalinić: Nije istina da me žena vara

0
Voditelj i glumac Milan Kalinić negirao je navode da ga supruga vara sa drugim muškarcem
Milan i Sandra Kalinić, foto: Luka Šarac
Milan i Sandra Kalinić, foto: Luka Šarac

Nakon što je jedan nedeljnik objavio fotografije Sandre, supruge Milana Kalinića, kako prisno igra i grli se s nepoznatim muškarcem u jednom beogradskom klubu, glumac je za Kurir izjavio da su takvi napisi nastali iz ljubomore i da su u pitanju izmišljotine.

- Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine. Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao - kaže Kalinić.

Milan pored toga tvrdi da je na slikama kojima se dokazuje Sandrina prevara njihov porodični prijatelj, s kojim često izlaze i da je njegov brak čvrst kao prvog dana.

- Uzmite poslednji broj jednog drugog magazina i pogledajte kako izgleda srećna porodica. Na slikama je naš zajednički prijatelj koji je s nama često u društvu, naravno da sam ga prepoznao - kaže glumac.

Inače prema navodima, Milanova supruga je, navodno, u jednom klubu plesala sa misterioznim muškarcem i on ju je grlio, stavljao joj ruke na ramena, leđa i oko struka. I sve to naočigled punog lokala.

Milan i Sandra u braku su od 2006. i imaju dvoje dece, ćerku i sina.

Svojevremeno se u više navrata pisalo da joj je on bio neveran i pojavljivale su se fotografije s različitim devojkama, dok se njena vernost nikad nije dovodila u pitanje. Kalinić i sad naglašava da je u njihovom braku sve u redu.

(Izvor: Kurir)

makonda-tracker