Otkriven razlog tuče između Džej Zija i Solanž Nouls

0
Nakon brojnih nagađanja konačno je otkriven pravi razlog zbog kog je Solanž nasrnula na Džej Zija tokom Met gala večeri
Džej Zija i Solanž Nouls, foto: Profimedia
Džej Zija i Solanž Nouls, foto: Profimedia

Naime, nakon snimka iz lifta sa after partija Met gala večeri na kom se jasno vidi kako sestra pop dive Bijonse nasrće na njenog supruga, po medijima su krenula razna nagađanja šta predstavlja razlog za ovakvu reakciju dvadesetsedmogodišnje Solanž.

Priča koja se smatra tačnom predstavlja činjenicu da je pevačica ljuta na svog zeta pre svega jer je obećao da će joj pomoći oko karijere, ali to obećanje nije ispunio.

- Njen album uskoro izlazi, a ne postoji nikakva frka oko njega, što je veoma loše u muzičkoj industriji. Solanž je oduvek želela da uspe poput Bijonsei ljubomorna je na nju. To svi znaju - kažu prijatelji.

Drugi izvor kaže da je sve počelo na Met Gala žurki kada je Džej Zi napao Solanž zbog prijatelja koje je dovela jer su se konstantno pozivali na njegovo ime da bi ušli na afterparti u hotelu Standard na Menhetnu.

Tenzija se nastavila pošto je Džej Zi rekao da će nakon te zabave da nastavi na onu koju priređuje Rijana, što je dovelo do burne reakcije Solanž koja je počela da ga napada zašto jednostavno ne može da ide pravo kući.

Dzej Zi joj je staloženo odgovarao što je izazvalo bes i tada je počela da ga šutira i udara, čim su izašli iz lifta Džej Zi je otišao drugim automobilom pravo kod Rijane, dok su sestre nastavile zajedno.

Posle incidenta koji je izazvala, Solanž je izbrisala sestrine fotografije sa društvenih mreža, a da li je izbirsala iz života, ostaje da vidimo.

makonda-tracker