Zdravko Čolić: Ispunio želju obožavateljki nakon 40 godina

Nakon završetka snimanja spota u Makedoniji, Zdravko je otputovao za Ljubljanu gde je promovisao svoj novi album Vatra i barut i najavio koncert za 20. Jun u glavnom gradu Slovenije, ali i ispunio želju jednoj obožavateljki nakon 40 godina.
0
1 / 7

Gostujući na POP TV, u jednoj od najpopularnijih emisija Vid i Pero šou, Zdravko je učestvovao u delu emisije gde se ispunjavaju želje gledalaca. Ovoga puta izabrana je Danica Šenica (56), iz Dolenjskih Toplica, koja je svim srcem želela da upozna Zdravka Čolića uživo.

Kada je Danica bila bolesna, pisala je Zdravku Čoliću. Na njeno veliko iznenađenje ona je dobila Zdravkov odgovor. Na kraju pisma glasi: Puno Pozdrava iz Sarajeva , voli te tvoj Zdravko Čolić.

Pisma nažalost više nema ali je uzbuđenje Zdravkom i njegovim pesamama ostalo, što je vremenom prenosila na svoje voljene.

Ona je posetila nekoliko Zdravkovih koncerata i uprkos činjenici da je njen muž muzički menadžer uvek se sa njih vraćala razočarana jer nije uspjela da upozna Zdravka uživo.

Tu veliku želju ispunila joj je njena ćerka koja je tajno prijavila za emisiju Vid i Pero šou. Danica je sa svojom porodicom sedela u publici kada joj je pri kraju emisije neočekivano zazvonio mobilni telefon koji nije isključila.

Kao pozivnu melodiju imala je Zdravkovu pesmu Čija je ono zvijezda. Voditelj je izveo na binu, počeo ispitivati oko Zdravka i odlučio da ga pozove kako bi joj ispunio želju.

Danica je bila u neverici ali ubrzo preko telefona čula je Zdravka koji je zapevao a zatim se i uživo pojavio pevajući njenu najomiljeniju pesmu Ti si mi u krvi, prišao i usrećio zagrljajem.

Danica nije mogla zamisliti susret sa svojim idolom i kako kaže ovaj događaj će pamtiti do kraja života.

Zdravko će uskoro obradovati svoju publiku nastupima u Zadru 24.maj, Skoplju 31.maj, Ljubljani 20.jun i Cirihu 14.jun.

makonda-tracker