Dženifer Lopez prelazi na vegansku ishranu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

JANA

14-05-2014 14:35h
Uz svo uvazavanje javnih licnosti koje nam mediji prezentuju,neke,u koje spada Dzenifer,uspesne i slavne i sjajnog izgleda,da ishrana treba da bude predmet propagande i uticaja ,i tako stvaranja raznih lobija koji uticu svojim oprobanim metodama i eksperimentima na populaciju,osim naucno dokazanih stetnosti i u preporucljivim srazmerama.aPSOLUTNO SAM SIGURNA DA JE UMERENOST I RAZNOLIKOST ISHRANE NAJBOLJI NACIN OCUVANJA ZDRAVLJA I VITALNOSTI ORGANIZMA UZ MOGUCNOSTI OPTIMALNOG UVIDA U PPROIZVODNJU I TRETIRANJE ZIVOTINJSKIH VRSTA.I moram istaci da se mnogo bolje osecam posle rucka koji se sastoji od mlade jagnjetine,mladog luka i sveze cabate nego posle klot-corbe sa povrcem ili kako vegani preporucuju salate ,ma koje .i TO NE ZNACI DA NEKADA NE PRIJA DOBRA SALATA.A MASLINOVO ULJE ,VEGANI NE KORISTE?SALATA BEZ MASLINOVOG ULJA,BLJAK!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: