Marko Jarić i Adrijana Lima: Pomirenje na pomolu?

0
Sudeći po onome što prenose mediji poznati košarkaš se svim silama trudi da spasi brak, a na njegove gestove ni Adrijana Lima nije ravnodušna
Marko Jarić i Adrijana Lima, foto: Profimedia
Marko Jarić i Adrijana Lima, foto: Profimedia

Naime, kako piše Blic, Marko Jarić ozbiljno je rešio da svoj brak vrati na normalan kolosek.

- Marko pokušava da vrati Adrijanu, s kojom je proveo punih osam godina. Kad su objavili da se razvode Jarić se našao na udaru javnosti zato što se rastaje od takve žene. Za vreme odvojenog života, međutim, Marko je shvatio da se njegova ljubav prema Adrijani nije ugasila. On se trudi oko nje kao što je to činio na početku njihove veze, a ni ona nije ravnodušna, pa nije nemoguće da uskoro objave da će braku dati još jednu šansu. Ona je oduvek isticala da je tradicionalno vaspitana i želi da njihove ćerke rastu sa oba roditelja, što Marku daje vetar u leđa - kaže izvor blizak Jariću za Blic.

Iako se previše govori o neverstvu oba supružnika, ni jedno ni drugo nikada nisu viđeni u prisnijem društvu druge osobe.

Takođe ni navodi da je Adrijana utehu pronašla u zagrljaju francuskog di džeja Sedrika Džervejza nije potvrđena, tako da priča o pomirenju sa te strane predstavlja realan ishod.

Pored toga, Marko je i sam objasnio situaciju prilikom gostovanja u emisiji kod Ivana Ivanovića kada je rekao da pomirenje nije isključeno.

- Adrijana i ja smo dugo pričali i došli smo u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju, stvara se negativna energija, ne funkcionišemo kako treba. Da li je ovo za stalno, ne znamo. Svaki dan ćemo provoditi vreme sa decom. I dalje sam zaštitnički nastrojen prema familiji - rekao je Jarić u emisiji Ivana Ivanovića.

makonda-tracker