Nenad Jestrović i Mirjana Radulović: Došlo je vreme da spremamo venčanje

0
Bivši fudbaler Nenad Jestrović i njegova devojka, pevačica Mirjana Radulović, otvaraju vrata svog novog velelepnog doma u srcu Dedinja i govore o radosti koju je u njihovu porodicu uneo tek rođeni sin Mateo
Nenad Jestrović i Mirjana Radulović; foto: Luka Šarac
Nenad Jestrović i Mirjana Radulović; foto: Luka Šarac

Obično su životne okolnosti takve da nam u svakoj situaciji, bilo gde da se nalazimo, uvek nešto manjka. Dok težimo ka jednom, nešto drugo izgubimo i obratno. Konkretno, svaka pomisao da boravimo u luksuznom prostoru i da je on ispunjen čistom, pozitivnom energijom, najčešće se završava baš tu, na zamisli. Ipak, i to je ostvarivo. Ekipa magazina Story imala je priliku da poseti dom bivšeg fudbalskog asa i sadašnjeg menadžera Nenada Jestrovića (38) i njegove devojke, mlade pevačice Mirjane Radmilović (24). Da je reč o velelepnom enterijeru, jasno je odmah pošto se otvore vrata ovog doma. U životnom prostoru ovog para dominiraju razgovori o svakodnevnom životu, sportu i muzici, uz neophodnu dozu humora i smeha, u šta se uverila i naša ekipa pošto je u njihovom društvu provela nekoliko časova. Mirjana i Nenad su osmog aprila dobili sina Matea, što je bio još jedan od povoda da se uputimo ka mestu u kojem grade svoj mali svet. U blizini Belog dvora, nekadašnji sportista i njegova partnerka ugostili su nas u novom stanu, u koji su se uselili pre svega dva meseca.

- Enterijer našeg novog životnog prostora osmislili smo znatno pre nego što smo se uselili, tako da uređenje nije dugo trajalo. Sami smo smišljali gde će koje svetlo biti pozicionirano, birali smo boje koje će biti uvršćene u ovaj ambijent, zavese...  Svi nas pitaju kog arhitektu smo angažovali, ali šalu na stranu, istina je da sam ja zaista sama skicirala nameštaj i pojedine detalje - opisala je mlada pevačica. U to vreme, nekadašnji fudbaler kojem su navijači dali nadimak Jestrogol, odmarao se od puta, s obzirom na to da ga sadašnji angažman menadžera neretko odvodi preko granice.

- Nenad i ja smo kao tinejdžeri. Kad je odsutan zbog poslovnih obaveza, konstantno se dopisujemo i tako uspevamo da donekle nadomestimo to što smo razdvojeni. Dok sam bila u drugom stanju, gotovo sve vreme putovala sam zajedno s njim. Nastojala sam da budem izrazito aktivna, a ne lenja trudnica. Sad je beba tu, ali čim malo ojača, ići ćemo svi zajedno na neko putovanje - govori ona.
Nenad je prepoznatljiv po tome što se često šali nastojeći da na taj način doprinese neposrednoj i opuštenoj atmosferi.

- Izuzetno mi prija što je takav, a često se šali i na moj račun. Nikako ne bih volela da mi je suprug stalno tmuran ili nervozan. Nenad je baš pozitivan čovek i omiljen je u društvu. Navikli su na njegove fore i pozitivno utiče na svoje okruženje - komentariše Mirjana, a njen partner se nadovezuje:

 - Najbitnije je da se volimo i imamo razumevanja jedno za drugo. Iskreno, zaista lepo funkcionišemo i ništa ne preuveličavam. Ljubav nam je na prvom mestu.

Mirjana i Nenad su druželjubivi po prirodi i često vole da ugoste prijatelje. Pored toga, planiraju da u predstojećem periodu svoju vezu ozvaniče brakom.

- Nenad je upoznao mog tatu koji ga je toliko zavoleo da ga možda voli više od mene. Kada sa ocem razgovaram telefonom, uglavnom mi kaže: Gde je Nenad, daj mi ga da ga čujem... S obzirom na to da smo sve te situacije prošli, sada možemo lagano da organizujemo i svadbu. Nije bilo potrebe da s tim žurimo - ocenjuje Mirjana.

Kako oboje kažu, najsrećniji su kada se u njihovom domu okupi cela porodica, Nenadova deca iz prethodnog braka.

- Često su ovde Nenadove ćerke Elena i Tara, kao i sin Marko. Gotovo svaki vikend provode zajedno s nama. Nedavno su bili da posete bebu i sudeći po tome kako smo svi u tih nekoliko dana funkcionisali, mislim da ćemo se u ovom domu ugodno družiti.  U našem porodičnom kutku vrlo je živahna atmosfera kada smo svi na okupu jer su tada s nama i Nenadova deca iz prethodnog braka. U trenucima kada beba plače, Marko skakuće oko nje, a i njegova Tara je u sličnoj poziciji. Elena je u pubertetu, pa je očekivano da ima svoje bubice, što sve deluje vrlo uzbudljivo. Oni imaju svoje sobe i sa mnom su razrađivali ideje kako treba da izgleda deo naše kuće koji će biti rezervisan samo za njih - iskrena je brineta dok govori o odnos sa Nenadovom decom iz prvog braka.

- U početku sam se plašila da li će me prihvatiti. Čovek sam od krvi i mesa, imam emocije i osećam koliko je deci teško da prihvate činjenicu kako treba da se odvoje od majke. Dala sam sve od sebe da im priđem na način koji će im biti simpatičan, da im pružim prijateljstvo i podršku. Nisam insistirala da se brzo zbližimo, već sam pustila da naš odnos teče i ispostavilo se da su me prihvatili znatno brže nego što sam očekivala. Sve je odlično ispalo - tvrdi ona.

Dok smo komentarisali kako je mali Mateo miran do te mere da ga nismo ni čuli za vreme naše posete, Mirjana je istakla kako se snalazi kao majka.

- Ima još dosta toga što treba da naučim i savladam, ali mislim da se dobro snalazim kao majka i spremno sam dočekala ono što roditeljstvo podrazumeva. S obzirom na to da je naš Mateo nedavno rođen, najviše vremena provodim s njim. Dojim ga, presvlačim i čitav moj dan posvećen je njemu - kaže pevačica.

Kada su se svetla u bazenu upalila, Nenad je počeo da priča zbog čega je sa svojom izabranicom ravnopravan sagovornik kada je reč o muzici.

- Kao dete svirao sam harmoniku šest godina, a kažu i da lepo pevam. Zatim sam bio šampion Srbije u rvanju, ali ipak sam se odlučio za fudbal. Mislim da sportista treba da ostane u sportu. Posle završene karijere, neko vreme bavio sam se nekretninama, ali nakon tri godine shvatio sam da tako nešto ipak nije za mene. Već dve godine radim kao fudbalski menadžer i zadovoljan sam onim što sam u tom periodu ostvario - opisuje on, a potom nam je Mirjana predočila planove u vezi sa svojom muzičkom karijerom.

- Probaću da ne zapostavim karijeru i čim beba malo poraste, pokušaću da realizujem planirane muzičke projekte. Snimila sam jednu pesmu u saradnji sa Markom Konom i treba da se konsultujem s njim kada bismo to mogli da objavimo. Sada ne bih otkrivala ništa više. Pripremila sam i jednu emotivnu baladu, ali sačekala sam da prođe moja trudnoća kako bih je objavila. Nadam se da ću u septembru snimiti dobar album - tvrdi pevačica koja je, inače, rodom iz Bileće.

Nenad Jestrović devetog maja slavi svoj 38. rođendan, što nas je inspirisalo da ga pitamo koliko je sklon da se provodi, organizuje proslave i iznenađuje svoju devojku.

- Ponašam se u skladu sa svojim imenom Nenad. Dakle, mnogo toga radim iznenada i u zavisnosti od trenutka. Uglavnom, kada je meni lepo, to podelim sa drugima. Nikada ne planiram previše unapred i volim da iznenadim Mirjanu. Nedavno sam organizovao da u naš dom dođu njene drugarice, pozvao sam i još neke prijatelje, pa smo se svi lepo zabavili. Povod je bio njen rođendan, ali slične stvari obožavam da radim i bez nekog konkretnog razloga - kroz osmeh komentariše nekadašnji fudbaler.

Piše: Stefan Tošović

makonda-tracker