Sandra Obradović završila iza rešetaka

0
Poznata manekenka i bivša učesnica Farme uhvaćena je u vožnji sa 1,26 promila alkohola zbog čega je provela 12 sati u policiji na trežnjenju
Sandra Obradović, foto: Vladimir Šporčić
Sandra Obradović, foto: Vladimir Šporčić

Sandra Obradović provela je 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu, saznaje Kurir od izvora iz policije.

Ona je u četvrtak u tri sata ujutro nakon noćnog provoda privedena zbog vožnje u pijanom stanju. Manekenku i bivšu učesnicu Farme po povratku sa žurke zaustavila je saobraćajna policija i prilikom kontrole urađen joj je alko-test.

Ustanovljeno je da je imala 1,26 promila alkohola u krvi. Odmah je upućena na trežnjenje.

- Sandra se sa društvom provodila na jednom splavu i nije razmišljala koliko će popiti. Kada je primetila da joj se malo zamutilo od alkohola, bez razmišljanja je krenula kući. Usput su je na Novom Beogradu zaustavili saobraćajci. Odmah ju je uhvatila panika. Tražili su joj dokumenta, a potom su joj alkometrom izmerili nedozvoljenu količinu alkohola u krvi. Nakon toga, odvezli su je u policijsku stanicu i zadržali je celu noć na trežnjenju - otkriva sagovornik za Kurir.

On je takođe dodao da će manekenki biti oduzeta dozvola na šest meseci.

- Prema zakonu, kad vozač ima od 1,2 do 1,6 promila alkohola u krvi, to spada u teško pijanstvo i to je upravo slučaj sa Sandrom. Za ovaj prekršaj predviđena je novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara ili kazna do 30 dana zatvora, 10 kaznenih poena i šest meseci bez vozačke dozvole - istakao je.

makonda-tracker