Udala se Keli Roland

0
Bivša članica grupe Destini Čajld i njen menadžer Tim Viterspun, venčali su se na tajnoj ceremoniji koja je održana prošlog petka u Kostariki.
Keli Roland, Foto: Bang media
Keli Roland, Foto: Bang media

Keli i njen četvorogodišnji dečko održali su jednostavnu svečanost povodom svog venčanja, a među zvanicama našle su se i Bijonse i njena sestra Solanž.

Govoreći još u decembru prošle godine, tridesettrogodišnja Keli priznala je da su ona i Tim vereni već neko vreme i da je to bilo veliko iznenađenje za nju.

Naime, ona je otkrila da je njen dečko predložio venčanje dok su razgovarali putem Skajpa, dok je ona boravila u Bugarskoj.

- On je pokazao prsten i putem skajpa me pitao da se udam za njega. Ali ja sam bila iznenađena jer smo tako daleko jedno od drugog u tom trenutku. Sećam se, bilo je kasno i samo smo srećni i iskrenih pogledali gledali jedno u drugo, a meni nije preostalo ništa drugo nego da pristanem – rekla je Keli.

Ova pevačica prethodno je bila verenica fudbalera Roja Vilijamsa, ali su se razišli u januaru 2005. godine, a da se nisu venčali.

makonda-tracker