Anabela Atijas: Priče o preljubi ne mogu da stanu na put našoj sreći

0
Opisujući veličanstvenu atmosferu sa proslave devetog rođendana svoje srednje ćerke Nine, pevačica Anabela Atijas odgovara na spekulacije o tome da ju je muž Andrej prevario i ističe da je u njihovom braku sve u najboljem redu
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Iako bi neke javne ličnosti rado platile medijski prostor kakav ona ima, u životu pevačice Anabele Atijas (39) sve se dešava stihijski i ništa nije obavijeno velom tajne. Poslednjih dana aktuelna je priča o tome da je, navodno, vara njen muž Andrej (27) i kako im je zbog toga brak u krizi. Ipak, ona uz osmeh odgovara na sve spekulacije i prepričava utiske sa prelepe proslave koju je organizovala u čast rođendana svoje srednje ćerke Nine Đogani.

- Četrnaestog aprila, na dan kada je napunila devet godina, Nina je bila popodne u školi tako da je proslava morala da sačeka vikend. Zabavu smo upriličili u jednoj igraonici i svi smo se fenomenalno proveli – kaže na početku razgovora za Story ponosna mama čija srednja ćerka odavno demonstrira zrelost atipičnu za njenu generaciju.

- Nina je odlično prihvaćena u školi i mnogo je zavolela svoje društvo u Sarajevu. Kao što vidite na fotografijama, na rođendanu je baš bila gužva i sve je proteklo kako se samo poželeti može. Sada je mnogo zrelija, ali ne čudimo se tome budući da dosta brzo živi sa mnom i starijom sestrom Lunom. I nas dve bile smo prilično hiperaktivne i napredne za svoje okruženje. Kada je o tome reč, čini mi se da će nam se i Blankica pridružiti – uz osmeh dodaje atraktivna pevačica koja će kroz nekoliko meseci početi da živi na relaciji Beograd – Sarajevo.

- Nina će školsku godinu završiti u Sarajevu pošto ću ja do tada biti stalno na putu pa ćemo tokom raspusta doneti odluku kako ćemo dalje – otkriva Anabela kojoj brak s Atijasom, uprkos drugačijim medijskim spekulacijama, ipak nije u krizi.

Na žalost mnogih, između Andreja i mene sve je u najboljem redu, ali razumem i tu večitu potrebu da se oko mene diže galama. Shvatila sam da to prodaje novine i uvek sam volela da pomažem ljudima pa ću i ovog puta biti velikodušna. Šta drugo da kažem kad je moja iskrenost u jednom intervjuu pogrešno protumačena. U budućnosti ću zbog karijere više biti fokusirana na Beograd. Sada mogu da tako sebi organizujem život jer i Blankica već polako raste – kroz smeh objašnjava popularna pevačica čiji je suprug Andrej pre nekoliko dana, uz zajedničku fotografiju, na Facebooku postavio i komentar: Dok nas smrt ne rastavi.

- Ceo dan zivkali su ga prijatelji i rodbina jer je u javnosti predstavljen kao ne znam kakav švaler i prevarant pa je poput svakog muškarca koji voli svoju ženu imao potrebu da nešto učini. Kada je o nama reč, uvek se pisalo ono što su mediji hteli, a ja samo dodajem: Prosto im bilo. Mi idemo dalje i znamo kako stvari stoje – iskrena je zgodna mama tri devojčice koja se u razgovoru za Story i konkretno osvrnula na napise o tome da ju je muž prevario.

- Da, kao što sam rodila i blizance – ironično navodi talentovana pevačica aludirajući na to da je isti list koji je objavio da ju je Andrej prevario, izneo i neproverene tvrdnje o tome da će roditi dvojke. Na svet je, međutim, ubrzo potom došla njena treća ćerka Blankica. Proteklih dana podigla se i velika prašina oko Anabeline pesme pod nazivom Muzej promašenih ljubavi s kojom će se takmičiti na prvom Pink festivalu. Ovih dana ipak su se mogle čuti i proizvoljne tvrdnje da gospođa Atijas u toj numeri otvoreno pljuje sve svoje bivše partnere.

- Pogane oči pogano vide. Tako je i u slučaju tumačenja moje bračne sreće, ali i stihova ove pesme. Prvi put doživela sam da neko analizira konkretan tekst moje pesme i povezuje ga sa privatnim životom. Ja tu uopšteno pevam o ljubavi, a ne o svojim bivšim partnerima. Ne sećam se da je neko u svetskim medijima ispljuvao, na primer, Selin Dion za neke tekstove pesama u kojima peva o svojim bivšim emotivnim partnerima. Zato sebi ovoga puta odajem priznanje da sam marketinški bog. Ko god ima problem oko dobijanje medijskog prostora, neka mi se javi za besplatnu pomoć. Mada, nekima bih mogla da dajem savete u maniru novog popularnog zanimanja lajf kouč – kroz osmeh iznosi bivša članica grupe Funky G koja će se na Pinkovom festivalu predstaviti i originalnim scenskim nastupom koji priprema u društvu svog dugogodišnjeg saradnika, koreografa Zileta.

Piše: Nikola Rumenić



makonda-tracker