Lindzi Lohan: Spontani pobačaj psihički me je uništio

0
Kontroverzna glumica Lindzi Lohan priznala je kako je nedavno imala neželjeni prekid trudnoće zbog čega se suočila sa teškim mentalnim posledicama, ali nije želela da otkrije ko je otac deteta
Lindzi Lohan, Foto: Profimedia
Lindzi Lohan, Foto: Profimedia

Problematična holivudska zvezda Lindzi Lohan (27) odlučila je da se vrati na pravi kolosek, a ulogu njene mentorke preuzela je legendarna voditeljka Opra Vinfri. Ipak, slavna riđokosa dama ne prestaje da šokira javnost priznanjima o svom turbulentnom životnom stilu. Naime, glumica koja se svojevremeno borila sa bolestima zavisnosti, otkrila je kako je nedavno imala spontani pobačaj. Govoreći o ovom bolnom događaju, Lindzi je objasnila kako je to razlog njenih nedolazaka na snimanje rijaliti šou-programa o svom životu koji je trebalo da je prikaže u mnogo boljem svetlu.

- Imala sam spontani pobačaj, ali to niko ne zna. Jednostavno, nisam mogla da se pomeram. To može da vas psihički uništi - priznala je ova kontroverzna  zvezda. Ona je odbila da otkrije identitet muškarca s kojim je očekivala dete, ali i koliko dugo je bila trudna kada se pobačaj dogodio. Ipak, obelodanila je da se to desilo na snimanju poslednje epizode serijala koji prati njen pokušaj da se vrati na pravi životni  put. Čim je odgledala emisiju, Lindzina majka Dina na svom Twitteru ukucala je poruku za Opru.

- Opra, nazovi me - napisala je šokirana glumičina majka.

Vest o pobačaju došla je samo nekoliko dana nakon što je Lindzi prekinula ćutanje o listi svojih slavnih 36 ljubavnika koju je objavio magazin InTouch. Džastin Timberlejk, Džejms Franko, Kolin Farel, Ešton Kučer i Rajan Filip samo su neka od imena koja su se našla na popisu.

- Biću ozbiljna na trenutak - spisak je nastao kao rezultat jednog od tri koraka terapije odvikavanja na klinici Beti Ford. Međutim, dok sam bila u emisiji Own, neko je u mom odsustvu uzeo taj spisak i prosledio ga medijima. Reč je o veoma ličnoj stvari i zaista je žalosno to što se dogodilo - rekla je Lindzi.

Televizijski kanal OWN u vlasništvu Opre Vinfri trenutno dokumentuje život posrnule Lindzi zamišljen kao rijaliti šou-program koji prati turbulentni život glumice. Serijal prati njen težak životni period koji uključuje šest rehabilitacija, sedam automobilskih nesreća, šest hapšenja i 14 dana u zatvoru. Ipak, Lindzi svojim problematičnim ponašanjem i dalje ne prestaje da šokira javnost, a mnogi se pitaju hoće li uspeti da se izvuče iz pakla droge i alkohola, s obzirom na to da se još ne vidi pomak nabolje.

Piše: Ksenija Konić

 

makonda-tracker