Nastavak sage o Jariću i Limi: Ovo je devojka sa kojom je Marko varao Adrijanu

1
Kako prenose srpski mediji, bivši košarkaš je dva meseca bio u vezi sa manekenkom Jovanom Švonjom, sadašnjom devojkom Nanta, Filipa Đorđevića
Jovana Švonja, foto: Instagram
Jovana Švonja, foto: Instagram

U medijima proteklih nedelju dana dosta spekuliše na temu razvoda Marka Jarića i Adrijane Lime, ali i o samom uzroku koji je doveo do toga da se brak između bivšeg košarkaša i Viktorijinog anđela okonča. Prvo su bile priče da je Marko varao Adrijanu, potom da je ona varala njega, te da je sada u srećnoj vezi sa francuskim muzičarem iz Francuske, a sada je pojavila i informacija da je Marko Jarić prošle godine bio dva meseca u vezi sa manekenkom iz Novog Sada, Jovanom Švonjom.

Kako prenosi Kurir, njih dvoje su započeli svoju romansu prošlog jula, dok je bivša mis Fešn TV boravila u Majamiju. Kako navode izvori, Jovana, koja je sada u vezi sa fudbalerom Nanta, Filipom Đorđevićem, i Marko sreli su se u tamošnjoj diskoteci SL, a upoznao ih je zajednički prijatelj, koji tamo radi kao promoter.

- Marku se Jovana odmah svidela, a ona je sve vreme flertovala sa njim. Shvatila je ona da mu se sviđa, a iste noći su se i poljubili - kaže izvor iz Amerike za Kurir.

Njih dvoje su nekoliko puta izašli, ali nikada na javnom mestu nisu bili sami. Marko je uvek sa sobom vodio bar jednog druga kako bi mu izigravao paravan.

Više puta odlazili su u bioskop, ali i u klubove. Ljubavna afera između Jarića i Švonje potrajala je dva meseca, koliko je ona boravila u Americi. Čim se vratila u Srbiju, oni su prekinuli kontakt.

Izvor: Kurir

makonda-tracker