Miloš Dragaš: Venčanje na obali Save

0
Rukometaš Miloš Dragaš i njegova izabranica Mina Đokić sklapanje građanskog braka proslavili su svadbenim veseljem koje su organizovali u blizini Šapca, a 28. juna postaće roditelji dečaka kojem su već odabrali ime Andrija
Miloš Dragaš i Mina Đokić, foto: Privatna arhiva
Miloš Dragaš i Mina Đokić, foto: Privatna arhiva

Jedan od naših najuspešnijih rukometaša reprezentativac Miloš Dragaš (24) na Vaskrs 20. aprila obećao se na večnu ljubav profesorki engleskog jezika Mini Đokić (24), na građanskom venčanju koje su na Uskrs, 20. Aprila, organizovali u Šapcu. Posle veridbe kojom je svoju dragu iznenadio u julu prošle godine, prvotimca Metaloplastike najviše je obradovala činjenica da će uskoro postati roditelji, s obzirom da je novopečana gospođa Dragaš trenutno u sedmom mesecu trudnoće. Ipak ni to je nije omelo da da se odlično provede i zablista na svom svadbenom veselju, koje je ispunilo sva očekivanja mladenaca i njihovih gostiju. Mladoženji je kum na venčanju bio rukometaš Vuk Lazović, sin glumca Danila Lazovića, dok je mladoj kumovala Mina Vuković, čerka bivšeg rukometnog selektora Veselina Vukovića.

- Dugo smo pripremali naše venčanje, ali sav trud se isplatio, jer smo veoma zadovoljni kako je sve ispalo na kraju. Iako smo želeli da se svadbena ceremonija desi neposredno posle veridbe, zbog mnogobrojnih obaveza morali smo da je prolongiramo, ali to nam nije predstavljalo problem. Slavili smo u motelu Stari Most na Savi u blizini Šapcu, grada u kom se nalazi klub za koji trenutno igram. Nismo bili u prilici da ispoštujemo i tradicionalne srpske običaje, ali verujem da će i za to biti vremena kada se desi i crkveno venčanje, koje ćemo najverovatnije organizovati u mom rodnom gradu Priboju – ističe Miloš, koji se tog dana jednako dobro proveo baš kao i njihovi gosti.

- Zaista je bilo izuzetno veselo, zajedno sa gostima smo preigrali i prepevali čitavo slavlje. Za dobru atmosferu bio je zadužen bend Oliver Twist, i svaka im čast, jer su uspeli da razgale naše goste. Jedna od najveselijih gošći bila je moja svastika Zorana Đokić koja se u jednom trenutku latila mikrofona i na oduševljenje svih zapevala. Naravno moja braća i sestre takođe su bili na visini zadatka pa se nadam da će svima naše venčanje ostati u lepom sećanju – iskren je sportista, koji se posebno raduje danima koji mu predstoje.

- Odlučio sam da zbog supruge koja je u drugom stanju godinu dana budem u Srbiji, kako bi zajedno s našim porodicama dočekali dan kada ćemo postati roditelji. Mina bi trebalo da se porodi na Vidovdan 28. juna, i jedva čekamo dan kada ćemo postati roditelji. Dobićemo sina kom smo već odabrali ime, pa će naša porodica biti bogatija za Andriju Dragaša – kroz osmeh govori rukometaš, a mladi bračni par neće propustiti priliku da otputuje na medeni mesec.

- Naravno da se posebno pripremamo za prvo zajedničko bračno putovanje, tako da krajem decembra odlazimo u Majami. Zadovoljan sam i time kako napreduje moja sportska karijera, sa Metaloplastikom plasirali smo se u polufinale evropskog takmičenja Challenge Cup. Sigurno ću svoju karijeru nastaviti negde u inostranstvu, a voleo bih da to bude Nemačka – zaključuje Dragaš.

Piše: Danilo Mašojević

TAGOVI: Venčanje123
makonda-tracker