Mila Kunis: Prvi put o vezi sa Eštonom i trudnoći

0
Simpatična glumica gostovala je kod Elen Dedženers gde je prvi put javno progovorila o vezi sa Eštonom Kučerom kao i prinovi koju očekuju
Mila Kunis, foto: Screenshot
Mila Kunis, foto: Screenshot

Lepa Mila očekuje svoje prvo dete sa verenikom Ešton Kučerom i otkrila je kako je par zadovoljan koliko dugo je to uspevao da sakrije.

- Zaista smo uspeli da sakrijemo moju trudnoću poprilično dugo. Ko bi rekao! A prošlo je i puna dva meseca pre nego što je iko uopšte primeti da nosim verenički prsten. Valjda su nas ljudi već percipirali kao bračni par pa niko nije ni primetio – odgovorila je simpatična Mila na pitanje duhovite voditeljke.

Iako Mila nije želela da otkrije kada joj je termin za porođaj kao ni pol deteta, glumica je potvrdila da je par već odabrao ime za njihovu prinovu.

Što se tiče Eštona, zaljubljena Mila kaže kako joj je on najveća podrška kada se radi o trudničkim prohtevima. Naime, Ešton je napunio ceo za svaki slučaj frižider koji je prepun hrane koju bi Mila možda mogla da poželi.

- Srećom pa je to napravio. Neki dan sam u jednom trenutku pomislila: Želim kiseli krastavac! Bože, gde ću sada nabaviti  krastavac?!?! Tada je došao Ešton i iz tajnog frižidera izvadio najbolji kiseli krastavac koji sam jela u životu – rekla je Mila koja jednostavno sija od sreće, a kako i ne bi kada ima takvog muškarca uz sebe.

makonda-tracker