Iskreno: Marko Jarić o odnosu sa Adrijanom Limom

0
Poznati košarkaš u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem prvi put je iskreno progovorio o situaciji u kojoj se trenutno nalazi i odnosu sa surpugom Adrijanom Limom
Adijana Lima i Marko Jarić, foto: Profimedia
Adijana Lima i Marko Jarić, foto: Profimedia

Od kako je krenula priča o razvodu slavnog para, osim zvanične izjave koje su zajedno izneli u javnost, nijedno od dvoje supružnika nije se oglasilo potom pitanju.

Marko je gostujući kod Ivana Ivanovića ipak rešio da razjasni priču i stavi tačku na spekulacije koje ne prestaju da kruže.

- Adrijana i ja smo odlučili da se raiđemo. Već dugo smo pričali o tome. Jednostavno, došli smo u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju, ne funkcionišemo kako treba, stvara se negativna energija, što smatram da je jako loše za naše ćerkice. Da li će to biti pauza i da li će to biti za stalno, još ne znamo. Dajemo vreme da oboje poradimo na sebi i vidimo gde smo pa šta dalje. Nema nikakvih skandala - rekao je Marko.

Pored ovoga on je takođe dodao da porodicu želi da zaštiti od neprijatnih priča, kao i samu Adrijanu prema kojoj ima veliko poštovanje i da će tako zauvek i ostati.

makonda-tracker