Emina Jahović-Sandal: Razvod svima može da se desi

0
Pop zvezda Emina Jahović – Sandal otkriva da je u odličnim odnosima sa bivšom snajom Dinom Džanković koja se i zvanično razvela od njenog brata Mirsada
Emina Jahović, foto: Miloš Ćetković
Emina Jahović, foto: Miloš Ćetković

Pop zvezda Emina Jahović – Sandal (32) provela je nekoliko nezaboravnih dana u Crnoj Gori, a društvo su joj pravili sinovi Jaman i Javuz koje je posvećeno čuvala njihova baka, majka njenog supruga Mustafe Sandala. Dok je nastupala na karnevalu u Budvi, stariji sin Jaman (5,5) bodrio je svoju mamu sa bine dok je dva dana kasnije izostalo njegovo i Javuzovo (2) prisustvo na snimanju spota u Pržnu. Tokom ekranizacije numere Nesanica, Emina je strpljivo pozirala našem fotografu i u iskrenom intervjuu otkrila da je u odličnim odnosima sa bivšom snajom Dinom Džanković koja se razvela od njenog brata Mirsada. Ona je istakla kako se svakodnevno trudi da sačuva svoj brak, između ostalog i zbog toga što smatra da razvod može svakom da se desi.

Story: Delujete prilično odmorno i naspavano za nekog ko snima spot za pesmu Nesanica.

- Za početak, veliki pozdrav čitaocima Storyja i drago mi je što je ekipa vašeg magazina bila prisutna na snimanju mog spota. Nisam baš naspavana, ali istrenirana sam da budem spremna u svakom momentu. Prija mi rad sa mojom veselom ekipom saradnika i u takvoj atmosferi uvek odlično funkcionišem.

Story: Da li je ovih dana bilo i prave nesanice u vašem životu budući da ste u Budvu došli sa sinovima?

- Srećna sam što su sa mnom jer smo u poslednje vreme dosta razdvojeni. To mi mnogo teže pada nego da ih vodim sa sobom. Pomažu mi Mustafina mama, kao i dadilja koje su doputovale sa mnom u Budvu.

Kompletan intervju pročitajte u novom, 451. broju magazina Story.

Razgovarao: Nikola Rumenić

makonda-tracker