Donatela Versaće šokirala svojim izgledom

1
Dizajnerka je bila na toliko estetskih zahvata da više ne liči na sebe. Ovoga puta, šokirala je svojom pojavom na Met zabavi, ali i pre toga na ekskluzivnoj reviji na kojoj je čak i zadremala
Donatela Versaće, foto: promo
Donatela Versaće, foto: promo

Zovu je modnom ikonom, a njene kreacije nose najpoznatije žene sveta. Ona diktira modne trendove, ali ipak joj se dogodi da iz kuce izađe neprepoznatljiva. Pedesetdevetogodišnja Donatala Versaće u ponedeljak je bila na otvaranju Centra za kostime Ane Vintur u muzeju Metropolitan, a mnoge zvanice su je u čudu posmatrali i nisu mogli da veruju da je to zaista ona.

Donatalin stajling i ovoga puta je bio beskrenoran, ali ipak odelo ne čini čoveka, pa tako ni njoj ovoga puta outifit nije pomogao da sakirje nedostatke. Bila je mršavija nego ikad, a lice joj se toliko izvitoperili, da zaista izgleda na momente zastrašujuće.

Izblejhana kosa beživotno joj je visila na sve strane, a celokupni dojam je zanatno pogoršao debeli sloj crne olovke, maskare i senila uz koji je Donatela izgledala kao da ima masnice na očima.

Dizajnerka je na otvaranju jedva stajala na nogama, a kada su manekenke nosile kreacije skoro je zaspala u prvom redu uz pistu. Isti dan uveče, Donatela je bila i na Met Gali. Tamo je sve prisutne ostavila bez daha predivnom haljinom koju je obukla, ali istovremeno je šokirala onime što je bilo ispod nje.

makonda-tracker