Nataša Bekvalac na bini pomirila momka i devojku

0
U prepunom baru, pop pevačica je otvorila je sezonu velikih gostovanja na crnogorskom primorju, a nakon koncerta otkrila je kada planira da izda novi album, ali i prokomentarisala status njenog bivšeg dečka Vladimira Vuksanovića
Nataša Bekvalac, foto: screenshor
Nataša Bekvalac, foto: screenshor

Pop pevačica Nataša Bekvalac oduševila je prisutnu publiku koja je do kasnih sati uživala u nekim od njenih najpoznatijih hitova, ali i novim pesmama koje obliluju elektronksim zvukom. Poznata po tome što uvek pravi spektakl, ona je ovog puta uspela i da pomiri jedan ljubavni par. Naime, u jednom trenutku, na scenu su se popeli muškarac i devojka, koji su raskinuli nekoliko dana nakon Natašinog nastupa, a ona je uspela da ih putem pesme i dobre energije izmiri, poželeći im i svadbena zvona uskoro.

Nakon koncerta, ekipa Exkluziva popričala je i sa Natašom o njenom novom albumu, za koji je rekla da ga privodi kraju.

- Gotovo da je sve gotovo na novom albumu. Ali još uvek ne znamo da li ćemo za mesec dana pustiti singl ili ceo album - rekla je Nataša, a nezaobilazno je bilo i da joj se postavi pitanje da prokomentariše objavu Vlade Vuksanovića na Facebook-u da mu nedostaju njeni plavi uvojci.

- Nikada nisam imala plave uvojke, a kada ste mislili da ih imam, to su bili umeci. To mi uopšte ne liči da je on napisao, a dobro ga znam - kratko je odgovorila Nataša.

Glumica Eva Ras nedavno je pohvalila Natašin fizički izgled, ali i ne i njene pevačke sposobnosti, na šta je Nataša rekla da Evu jako ceni.

- Ja gospođu Ras jako poštujem. Mislim da je vrhunska glumica, divna osoba i lepa žena  - zaključila je Nataša.

makonda-tracker