Sergej Ćetković: Nadam se dobrom plasmanu u finalu

0
Predstavnik Crne Gore na ovogodišnjoj pesmi Evroviziji u Kopenhagenu, Sergej Ćetkovićnije mogao da sakrije sreću zbog prolaska u finale ovog takmičenja.
Sergej Ćetković, foto: Story arhiva
Sergej Ćetković, foto: Story arhiva

Pevač Sergej Ćetković otkrio je da je verovao u svoju pesmu i prolazak u finale, ali se naročito raduje što se to i obistinilo.

- Zaista nisam iznenađen našim ulaskom u finale. Verovao sam u kompoziciju i naš tim koji stoji iza mene. Raduje me, dakle, činjenica da smo lako ušli u finale, posebno jer je ove godine konkurencija, kad je kvalitet pesama u pitanju, bio izuzetno dobar. Podsetiću da smo nastupali u grupi pevača koja po kladionica i ostalom spinovanju pretenduje na prva tri mesta. Mislim pre svega na Jermeniju, Svedjane i Mađare... U svakom slučaju idemo dalje. Očekuje nas finale i nadam se dobrom plasmanu. Prvu lestvicu smo uspesno preskočili - izjavio je Sergej povodom svog nastupa u Kopenhagenu na Eurosong 2014. gde se sa svojom pesmom Moj svijet plasirao u finale.

Sergeja je u Kopenhagenu bodrila i supruga Kristina.

- Trudim se da porodica ne oseti koliko napora ulažem. Kristina će, kao i svaki put do sada, biti moja najveća podrška. Njeno prisustvo kada se radi o velikim stvarima u mom životu, mi najviše znači i želim da zajedno podelimo iskustvo i uzbuđenje koje nas očekuje u Kopenhagenu - izjavio je Ćetković.

Izvor: 24 sata

makonda-tracker