Džulija Roberts održala dirljiv govor za pokojnu polusestru

0
Iako se našla na udaru kritika kada je njena polusestra počinila samoubistvo, te iza sebe ostavila oproštajno pismo okrivljujući slavnu sestru za svoj očajnički čin, Džulija je došla na misu zadušnicu i dirljivim govorom iskazala svoja prava osećanja
Džulija Roberts, foto: Profimedia
Džulija Roberts, foto: Profimedia

Glumica Džulije Roberts slomljenog srca zaputila se u svoj rodni grad kako bi prisustvovala misi zadušnici koja se održala za spokoj duše njen preminule polusestre Nensi Motes.

Džulija je sa svojom majkom Beti Lou došla poslednji put da se oprosti od svoje polusestre na malenom groblju u gradu Džrodžija.

Iako to niko nije od nje očekivao, Džulija je u jednom trenutku ustala kako bi održala kratak govor.

- Govor je bio dostojanstven, jako dirljiv i nabijen emocijama. Tim govorom je pokazala koliko joj je Nensi stvarno značila - rekao je izvor za DailyMail.
Došavši na ovu misu i održvši iskreni i emotivni govor, Džulija je pokazala šta stvarno oseća, dok se njen brat Erik Roberts nije pojavio.

- Džulija se ponašala prikladno i dostojanstveno sve vreme. Bila je okružena ljudima koji je znaju njen ceo život i ni u jednom trenutku se nije ponašala kao zvezda. Čak šta više, grlila je i tešila sve prisutne, a ljudi su zaista bili srećni što je došla. Njena prisutnost dala je još veću važnost i dostojanstvo ovoj tragičnoj situaciji - zaključio je izvor.

makonda-tracker