Budući roditelji Mila Kunis i Ešton Kučer u opuštenoj šenji po prirodi

0
Iako su pokušavali, trudna glumica i njen verenik, nisu mogli da se sklone od napornih paparaca koji su jedva dočekali da uslikaju Milu u malo opuštenijem izdanju
Mila Kunis, Ešton Kučer, foto: Profimedia
Mila Kunis, Ešton Kučer, foto: Profimedia

U širokoj šarenoj haljini ispod koje se nazire Milin trudnički stomak, glumica Mila Kunis, zajedno sa svojim verenikom, Eštonom Kučerom, izvela je svog psa u šetnju.

Ovoga puta ne vidimo Milu u glamuroznom izdanju, već potpuno nesređenu, bez šminke, te se najviše zbog toga trudila da se sakrije iza svog izabranika i prođe manje-više neopaženo. Ali ono što svakako nije prošlo neopaženo je veliki dijamantski prsten koji je zablistao na njenoj ruci.

Kako Mila tvrdi, ona se trudi da i u trudnoći nastavi da bude aktivna, tako da redovno ide u duge šetnje, ali i uzima časove pilatesa i joge. Po Milinim rečima, Vežbe su te zbog kojih se Mila i u blagoslovenom stanju oseća i fizički i psihički dobro. Takođe, kako izvor blizak glumačkom paru tvrdi, iako Mila želi sve da uradi sama, veliku podršku joj pruža i njen budući suprug, Ešton, koji je tu da joj ispuni svaku želju.

Prema nezvaničnim podacima, par, koji je obelodanio svoju vezu u proleću 2011. godine, očekuje devojčicu! 

makonda-tracker