Obrt: Adrijana Lima prevarila Marka Jarića?

0
Brazilska manekenka i bivši košarkaš za magazin People potvrdili su da se razvode, a sada se u američkim medijima pojavio novi razlog zbog kojeg su okončali njihov petogodišnji brak
Adrijana Lima, Marko Jarić, foto: Profimedia
Adrijana Lima, Marko Jarić, foto: Profimedia

Spekulisalo se da je Marko Jarić prevario Adrijanu Limu više puta, ali u navodima američkih medija, koje prenosi Story.hr, tvrdi se da je za razvod braka upravo kriva lepotica, koja je bila više nego prisna sa drugim muškarcem.

Anđeo modne kuće Victoria's Secret i bivši košarkaš uslikani su zajedno poslednji put u februaru mesecu na jagti u Majamiji. Narednog meseca, Lima je fotografijom koju je postavila na svoj profil nekako naznačila da u njihovom raju nije baš sve u redu.

- Citat dana: On joj je ponudio svet. Ona je rekla da ima svoj - piše na fotografiji, a samo nakon nekoliko nedelja prestali su da se prate na društvenim mrežama i medijima je odjeknula vest kako Adrijana Lima i Marko Jarić više nisu u ljubavi. To su zvanično potvrdili i za časopis People.

- Nakon dugog i pažljivog razmatranja odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dve neverovatne kćerke koje ćemo zajedno da odgajamo. Bili bismo veoma zahvalni da poštujete našu privatnost u trenutku kada počinjemo veoma delikatno poglavlje za sve članove naše porodice - navodi se u saopštenju koje je ekskluzivno objavio američki časopis People.

Inače, Marko Jarić i Adrijana Lima su se upoznali 2006. na zabavi u Los Anđelesu, i verili su se dve godine kasnije, na Limin 27. rođendan. Venčali su se 2009. godine, razmenjujući zavete na Dan zaljubljenih, na privatnoj ceremoniji u Vajomingu, SAD. Par ima dve ćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu od 19 meseci.  

makonda-tracker