Rouan Etkinson: Razvod zbog tri decenije mlađe devojke

0
Britanski glumac Rouen Etkinson ostavio je suprugu Sunetru nakon 23 godine braka kako bi započeo vezu sa svojom 28 godina mlađom koleginicom Luis Ford
Rouan Etkinson, foto: Profimedia
Rouan Etkinson, foto: Profimedia

Dok ga javnost poistovećuje sa šeprtljastim likom Mistera Bina ili otkačenim Edmundom Blekdekerom iz serije Crna guja, britanski glumac i komičar Rouen Etkinson (59) pokazuje da je van domašaja filmske kamere i te kako preduzimljiv i konkretan, pogotovo ako je reč o njegovoj sposobnosti da udovolji sebi. Pored toga što je jedan od najbogatijih glumaca sa Ostrva kojem je kraljica Elizabeta Druga prethodne godine uručila počasnu nagradu viteza i veliki obožavalac skupocenih automobila, o ovom umetniku nije poznato mnogo toga. Britanska štampa navodi da Rouan tokom karijere nikada nije bio raspoložen da u intervjuima komentariše svoju intimu.


- Postoji samo jedna stvar bitnija od toga da se ne govori o svom privatnom životu, a to je - ne govoriti o svom privatnom životu - rekao je u jednom od intervjua.


Tako su se engleski novinari u nameri da javnosti ponude neki nepoznati detalj o Rouenu, uglavnom zaustavljali na informacijama da je u braku sa Sunetrom (57), ženom koju je upoznao tokom osamdesetih godina prošlog veka. Susreli su se prilikom realizacije jedne serije čuvenog televizijskog kanala BBC, gde je ona bila angažovana kao šminkerka. Imaju dvoje dece, Bena (20) i Lili (19).


Ipak, poznati komičar prethodnog meseca dospeo je među novinske strane koje se bave javnim ličnostima zbog vesti da se rastao od supruge s kojom je proveo 23 godine u braku. I ne samo to, minule nedelje saopšteno je da se na ovakav potez odlučio zbog toga što se zaljubio u 28 godina mlađu koleginicu Luis Ford (31).


Priče o razvodu popularnog glumca počela su pošto se on dugo nije pojavljivao na pozorišnim i filmskim premijerama u društvu svoje supruge. Glasine su podgrejane pošto Etkinson nije bio prisutan ni na venčanju svog nećaka Kristofera. Nakon toga objavljeno je da legendarni komičar svoj porodični dom napušta zbog znatno mlađe koleginice.


Luis Ford i Rouen Etkinson zajedno su glumili u teatarskoj komediji pod nazivom Quartermaine's Terms, a paparaci su primetili da nakon izvođenja ovog komada zajedno odlaze na večeru. Nekoliko dana posle toga, novopečeni emotivni partneri boravili su u glumčevom novoiznajmljenom stanu na jugu Londona.
Luis Ford poznata je kao glumica koja je najistaknutije role ostvarila u televizijskim komedijama BBC kanala. Specijalizovala se za monstruozne likove, pogodne za parodije i nadrealne scene. Okruženje Etkinsona i Fordove otkriva da njih dvoje deluju veoma prijatno u javnosti i očigledno odgovaraju jedno drugom, kao i da sve više vremena provode zajedno. Ipak, Rouan i Luis nisu potvrdili da su u vezi, a imajući u vidu glumčevu narav i karakter odnosa koji ima  sa medijima, teško da se tako nešto uopšte može očekivati. Pored toga, nije poznato ni da li je čuveni Mister Bin započeo brakorazvodnu parnicu sa bivšom suprugom, ali vidljivo je da još nosi venčani prsten.


- On je jako povučena osoba i ne želi da skreće pažnju medija na svoj brak - tvrdi jedan od njegovih saradnika.

Piše: Stefan Tošović

makonda-tracker