Keli Bruk: Uživam u životu, seksu i svom telu

0
Britanska manekenka za naslovnicu časopisa Cosmopolitan Body ponosno je pokazala svoje telo u kupaćem kostimu.
Keli Bruk, foto: Cosmopolitan Body
Keli Bruk, foto: Cosmopolitan Body

Tridesetčetvorogodišnja Keli Bruk priznaje da je primetila da joj se telo s godinama menja, ali bez obzira na to, kaže da se u svojoj koži oseća udobnije i sigurnije nego ikad pre.

U intervjuu je progovorila o činjenici da su ostale manekenke koje promovišu kupaće kostime uglavnom mršave, ako ne i premršave.

- Nisam supermršava i volim hranu. Pre snimanja mi nije važno da napravim sto čučnjeva, već da se osećam sveže. Imam obline, imam grudi i nemam nameru to da menjam - zaključila je Keli i dodala da svakodnevno trenira zbog čega se oseća mnogo bolje.

Kako kaže, oduvek pohađa časove plesa, joge i pilatesa i navodi da, nakon što je navršila 30 godina, pokušava da se što više opusti.

- Uživam u životu, seksu i svom telu. Kad ljudi to primete, postanete im privlačniji - kaže Keli koju ne brine to što su u njenim godinama mnoge manekenke već zaboravljene.

- Starenje me ne brine. Zabavno mi je da pronalazim nove načine na koje se mogu izraziti. Divno je imati 34 godine, biti na naslovnici časopisa u kupaćem kostimu i govoriti o svom telu - zaključila je Keli koja svog verenika, Dejvida Mekintoša, u ovom intervjuu nije spomenula.

makonda-tracker