Bora Đorđević: Kad neko urekne ljubav

0
Legendarni roker Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra rastali su se nakon gotovo pet godina braka, a frontmen Riblje čorbe već je na pragu nove ljubavi

Prvi put iskreno, bez trunke laži, ja poluglasno, što mogu tiše, istinu rekoh, da je ne volim, da kraj nje nisam srećan više... I kao u njegovim stihovima, velikoj ljubavi Borisava - Bore Đorđevića (61) i njegove supruge Aleksandre (26) došao je kraj. Od kada su 2007. godine uplovili u strasnu vezu, nailazili su na brojne negativne komentare kada je reč o njihovoj ljubavi, a kao glavni razlog svi su isticali veliku razliku u godinama. Istini za volju, legendarni pevač i njegova partnerka odavno su se rastali i prekinuli zajednički život, a brakorazvodna parnica koja je započeta pre mesec dana, okončana je prošle nedelje. Kao jedan od razloga njihovog razvoda navode se i finansijski problemi, ali još nije poznato kako su podelili imovinu, u koju spada i kuća u Gornjem Milanovcu u koju su, navodno, uložili zajednička sredstva.

- Sve je istina, rastali smo se. Dešava se, šta mogu drugo da kažem, završeno je među nama. Razveli smo se u utorak, u 13 časova i to je sve što ću vam reći. Sada svako ide na svoju stranu. Nemam više nikakav komentar i neću da govorim o detaljima razvoda – rekla je bivša gospođa Đorđević u izjavi za dnevni list Kurir, a njen bivši suprug u jednoj televizijskoj emisiji otkrio je da ne pati posle razvoda i kako je već našao novu emotivnu partnerku. 

- Zaista se nikad nisam osećao bolje, non-stop sam na relaciji Srbija - Slovenija, postoji žena u Deželi koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim sa telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet – otkrio je Bora, a vreme će pokazati da li će ga i nova ljubav inspirisati na romantične stihove. Naime, pevač je Aleksandri posvetio rok baladu Minut sa njom koju je objavio 2009. godine, a 19. novembra iste godine, njih dvoje venčali su se na intimnoj ceremoniji koju su priredili na planini Rudnik. Njihov brak na kraju je doživeo krah i to je, nažalost, malo koga iznenadilo. Od kada su uplovili u vezu, bili su malobrojni oni koji su im predviđali srećnu i dugovečnu budućnost. 

makonda-tracker