Vlado Kalember i Ana Rucner: Razvod nije kraj ljubavi

0
Iako su u poslednje vreme izgledali i više nego zaljubljeno, legendarni pevač Vlado Kalember i violončelistkinja Ana Rucner krajem prošle godine odlučili su da stave tačku na svoj brak. Ipak, njih dvoje su i dalje u prijateljskim odnosima
Vlado Kalember i Ana Rucner
Vlado Kalember i Ana Rucner

Hrvatski pevač Vlado Kalember (61) i violončelistkinja Ana Rucner (31) krajem prošle godine odlučili su da stave tačku na svoj gotovo deceniju dug brak. Pozitivan duh i prijateljski odnos i danas su osnovne odlike njihovog života u kojem i dalje najvažniju ulogu ima sin Darian (8). I dok su brojni mediji spekulisali da li je istina da više nisu zajedno, za hrvatsko izdanje magazina Story Ana je ekskluzivno izjavila: Istina je, Vlado i ja se razvodimo.

 U intimnoj ispovesti za koju kaže da je poslednja kada je reč o njenom braku, poznata violončelistkinja otkriva kada je shvatila da je nastavak njihovog zajedničkog života nemoguć.

- Krajem prošle godine shvatili smo da je brak gotov. Zahvalna sam što smo imali nekoliko meseci mira i tišine jer nam je za ovakav veliki životni preokret to stvarno bilo potrebno - iskrena je Rucnerova koja je odgovorila i na pitanja da li je za krah bračne zajednice zaslužna treća osoba:

- Toliko mogu da kažem - niko osim nas samih nije kumovao našem razvodu.

Priredila: Ksenija Konić; Razgovarala: Nikolina Kunić

Kompletan tekst pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 2. maja 2014. godine.

makonda-tracker