Nenad Jestrović i Mirjana Radmilović: Sin je uneo radost u naš novi dom

0
Bivši fudbaler Nenad Jestrović i njegova devojka, pevačica Mirjana Radulović, otvaraju vrata svog novog velelepnog doma u srcu Dedinja i govore o radosti koju je u njihovu porodicu uneo tek rođeni sin Mateo
Nenad Jestrović i Mirjana Radmilović, foto: Luka Šarac
Nenad Jestrović i Mirjana Radmilović, foto: Luka Šarac

Obično su životne okolnosti takve da nam u svakoj situaciji, bilo gde da se nalazimo, uvek nešto manjka. Dok težimo ka jednom, nešto drugo izgubimo i obratno. Konkretno, svaka pomisao da boravimo u luksuznom prostoru i da je on ispunjen čistom, pozitivnom energijom, najčešće se završava baš tu, na zamisli. Ipak, i to je ostvarivo. Ekipa magazina Story imala je priliku da poseti dom bivšeg fudbalskog asa i sadašnjeg menadžera Nenada Jestrovića (38) i njegove devojke, mlade pevačice Mirjane Radmilović (24).

Da je reč o velelepnom enterijeru, jasno je odmah pošto se otvore vrata ovog doma. U životnom prostoru ovog para dominiraju razgovori o svakodnevnom životu, sportu i muzici, uz neophodnu dozu humora i smeha, u šta se uverila i naša ekipa pošto je u njihovom društvu provela nekoliko časova. Mirjana i Nenad su osmog aprila dobili sina Matea, što je bio još jedan od povoda da se uputimo ka mestu u kojem grade svoj mali svet. U blizini Belog dvora, nekadašnji sportista i njegova partnerka ugostili su nas u novom stanu, u koji su se uselili pre svega dva meseca.

- Enterijer našeg novog životnog prostora osmislili smo znatno pre nego što smo se uselili, tako da uređenje nije dugo trajalo. Sami smo smišljali gde će koje svetlo biti pozicionirano, birali smo boje koje će biti uvršćene u ovaj ambijent, zavese...  Svi nas pitaju kog arhitektu smo angažovali, ali šalu na stranu, istina je da sam ja zaista sama skicirala nameštaj i pojedine detalje - opisala je mlada pevačica.

Piše: Stefan Tošović

Kompletnu priču i fotografije iz doma Nenada Jestrovića i Mirjane Radmilović protražite u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 2. maja 2014.

makonda-tracker