Novak Đoković: Jedva čekam da bebi menjam pelene

1
Sedam dana nakon što je obelodanio radosnu vest da će on i njegova verenica Jelena Ristić postati roditelji, najbolji srpski teniser Novak Đoković govori kako nestrpljivo broji dane do trenutka kada će prvi put ugledati svog naslednika

Možda na svim svetskim meridijanima, kod ljudi svih nacionalnosti, boja i veroispovesti samo jedna jedina rečenica inicira najveću radost, a to je ona kojom se saopštava kako je prinova na putu. Samo oni koji su već roditelji, mogu da razumeju kakva su osećanja obuzela najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića (27) i njegovu verenicu Jelenu Ristić kada su se pre nešto više od tri meseca našli u ovoj situaciji. Senku na sve intenzivnije priče o njihovom glamuroznom venčanju bacila je upravo vest da će njihova ljubav dobiti još jaču sponu - bebu koja će biti i oličenje svega lepog što su do sada jedno drugome izgovorili i pokazali. 

Kada je pre tačno sedam dana putem društvene mreže Novak obelodanio srećnu vest, njegova izabranica zakoračila je u četvrti mesec trudnoće. I dok osmeh na njegovom licu najbolje oslikava zadovoljstvo koje trenutno oseća, drugi reket sveta priprema se za novi teniski turnir u Madridu.

 - Dete koje će doći, promeniće mi život - rekao je Novak jednom od najcenjenijih evropskih dnevnika, italijanskoj Gazeti za koju je o novonastaloj situaciji u svom životu govorio potpuno otvorenog srca.

 - Lepo je ostati budan noću i menjati pelene. Pokušaću i dalje da pobeđujem, ali mi tenis više neće biti prioritet - dodao je tada Novak koji je nedavno zalečio povredu mišića desne ruke. Sada je spreman za turnir u Madridu čiji je početak najavljen za nedelju 4. a trajaće do 11. maja.

Piše: Jasmina Antonijević

Kompletan članak pročitajte u novom, 450. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 2. maja.

makonda-tracker