Šta je sebi Elton Džon poklonio za rođendan?

0
Za svoj rođendan, kojeg je proslavio u martu, Elton je konačno odabrao poklon - par mokasina specijalno dizajniranih za njega
Elton Džon, foto: Profimedia
Elton Džon, foto: Profimedia

Ser Elton Džon potrošio je osamnaest holjada dolara za par šljokičastih, ručno napravljenih cipela, samo za njega. Legendarni muzičar kupio je cipele iz kolekcije Donald & Lisa Signature kako bi se počastio za svoj šezdesetsedmi rođendan, koji je prolavio prošlog meseca.

- Došao je u našu prodavnicu u Las Vegasu i pitao nas da mu dizajniramo mokasinke specijalno za njega. Elton ima dva sina, Zaharija i Elijaha, a poznat je i po svom crvenom pijanu, pa smo s toga mokasine ukrasili crvenim kristalima u obliku inicijala njegovih sinovia Z i E - rekao je Donald J Pliner, suprug dizajnerke, sa kojom je osnovao modni bredn imena Donald & Lisa.

Ali Elton Džon nije trenutno samo zbog ove vesti u medijskom interesovanju. Naime, glumac Tom Hardi je nedavno objavio da će nositi pevačevu staru odeću u planiranom projektu Rocketman, koji će dokumentovati Eltonovu priču i obuhvatiti ceo njegov život uključujući detinjstvo, uspoene, padove i uspinjanje do samog muzićkog vrha.

- Kada utelotvoravam lik stvarne osobe, volim da imam neke njihove delove. Možda ne mogu uzeti njihove fizičke delove, ali zato mogu da uzmem koliko godi želim njihove odeće - našalio se Tom u nedavnom obraćanju medijima.

makonda-tracker