Treća godišnjica braka omiljenog kraljevskog para

0
Dan 29. april veliki je za kraljevski par, vojvotkinju i vojvodu od Kembridža, jer su na taj datum pre tačno tri godine postali supružnici
Princ Vilijam, Kejt Midlton, foto: Profimedia
Princ Vilijam, Kejt Midlton, foto: Profimedia

Pre tri godine, Kejt Midlton postala je princeza, a cela Britanija je sa velikom pažnjom propratila njeno venčanje sa princem Vilijamom. Ovog utorka, poznati kraljevski par proslavio je godišnjicu braka, ali kako je njihov PR preneo, zbog umora, odlučili su da ovaj put ne prave ništa posebno.

Porodica je nedavno doputovala sa turneje po Novom Zelandu i Australiji, a malenom princu Džordžu bilo je potrebno čak tri dana da se oporavi od putovanja. S obzirom na to da su tamo sve vreme bili u fokusu javnosti, baš kao i Džordž, Kejt i Vilijam su odlučili da godišnjicu obeleže intimno, družeći se sa sa svojim najbližim prijateljima.

Za prvu godišnjicu braka bili su gosti na venčanju bliskih prijatelja Hane Gilingham i Roberta Kartera u Vingfildu, a drugu su obeležili romantičnom večerom u dvoje u jednom londonskom restoranu i to samo nekoliko dana pre same godišnjice, budući da je Vilijam imao obaveze kao pilot RAF-a. Tada su iščekivali i rođenje svog prvog deteta, malenog Džordća, koji je rođen 22. jula 2013. godine. 

Vilijam je svojoj voljenoj Kejt prošle godine darivao Cartier sat sa safirom kakvog ima na vereničkom prstenu, a šta joj je darivao ove godine, ostalo je nepoznato.

makonda-tracker