Gagi Đogani: Postajem tata po treći put

0
Frontmen grupe Funky G Gazmen - Gagi Đogani koji iz nekadašnjeg braka sa pevačicom Anabelom Atijas ima ćerke Ninu i Lunu, nedavno je saznao kako je njegova devojka Milena s kojom je dve godine u vezi u drugom stanju
Gagi Đogani, foto: Andreja Damjanović, Kurir
Gagi Đogani, foto: Andreja Damjanović, Kurir

Frontmen grupe Funky G, Gazmen - Gagi Đogani (42) po treći put će postati otac. On iz prethodnog braka sa pevačicom Anabelom Atijas ima ćerke Ninu (8) i Lunu (18), a sledeću bebu na svet će mu doneti devojka Milena (33) koja je nedavno saznala da je u drugom stanju. Iako ne želi da daje opširnije komentare na temu trećeg deteta, Gagi je za Story potvrdio kako je njegova partnerka trudna i istakao da još nisu ozvaničili svoju vezu.

- Trudnoća je tek u začetku, zato ne bih da detaljišem i bilo šta baksuziram. Neka je beba živa i zdrava, svejedno mi je kog pola će biti. Nemam sina, ali ako je na putu još jedna devojčica, biću presrećan - kaže Gagi na početku razgovora za naš magazin.

- Milena i ja smo u vezi dve godine i lepo nam je. Ona se bavi optikom i potpuno je van estradnog sveta. Nismo planirali bebu, ali desilo se. Za sada ne mislimo o venčanju. Čekamo da sa trudnoćom sve bude kako treba pa ćemo lako da pravimo planove - dodaje frontmen grupe Funky G koji je od svoje partnerke stariji gotovo deceniju. Milena je inače prva devojka s kojom je Gagi zasnovao ozbiljniji emotivni odnos nakon što se 2008. godine razišao sa Anabelom.

- Prve godine nakon razvoda bili smo u veoma lošim odnosima. To je bio težak period za oboje, a i za decu. Bitno je da smo ostali mentalno zdravi i da smo u poslednjih osam meseci uspostavili normalnu komunikaciju. Shvatili smo da su nam deca najbitnija - izjavio je Đogani svojevremeno za Story, ali su se u međuvremenu odnosi između njega i Anabele opet pogoršali pa nakon što je Gagi fizički nasrnuo na njenog sadašnjeg muža, sarajevskog biznismena i ekonomistu Andreja Atijasa (27), više uopšte ne komuniciraju.

- Poznajem je od sedamnaeste godine i pola života proveli smo zajedno. Ne mogu o njoj da mislim ništa loše. Kada se posvađamo, odmah sutradan me prođu loši osećaji i odljutim se - opisao je svojevremeno poznati denser.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker